2777
2789

اگه یه نفر بهم خیلی بدی کرده باشه و عذابم داده باشه و من نفرینش کنم آیا به خودم بر میگرده؟  یا اثر میکنه؟ کسی تجربه ای داره؟ 

خدایا خیلی دوست دارم شکرت❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفرین اگه به ناحق باشه که اصلاً تاثیرنداره 

ولی به حق باشه نصفش به خودتون برمیگرده  

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

منم ی نفر بهم بدی کرد خیییئیلییییی ولی من نفرینش نکردم بخدا فقط واگذار کردم دوسال اما از خدا هم هیچ خبر نشد الان اون عزیزتر هم هست

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
نفرین اگه به ناحق باشه که اصلاً تاثیرنداره   ولی به حق باشه نصفش به خودتون برمیگرده   ...

یعنی چی؟؟؟؟؟ چرا؟؟؟ 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
منم ی نفر بهم بدی کرد خیییئیلییییی ولی من نفرینش نکردم بخدا فقط واگذار کردم دوسال اما از خدا هم هیچ ...

ببین همه ویاون چیزی نیست که ما میبینیم.مردم مشکلاتشونو داد نمیزنن.منم چند نفر خیلی خیلی بهم بد کردن.درسته اللن تو خیلی موارد فکر میکنی بهترن جلوترن .اما در اصل مخفی میکنن یه جورایی میفهمم همون مشکلاتی که برا درست کردن به نوعی درگیرش شدن

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

من به نفرین معتقد نیستم و کلا از نفرین کردن متنفرم. اگر کسی خیلی بدی کرد، کاملا باهاش قطع رابطه می کنم و سعی میکنم کلا دیگه بهش فکر نکنم. چون همون فکر کردن و مرور خاطرات بد بازهم به من آسیب میرسونه و نه اون فرد...

ولی معتقدم اگر دل کسی را بشکنیم، اون آهش یه جایی دامنمون را می گیره...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

دعا نمیکنم که مثلا بمیره خدای نکرده یا این چیزا. فقط میخوام بفهمه که با من چه کرده و رنجی که من تحمل کردم رو بچشه و بدونه بخاطر بدی که به من کرده پاش رو میخوره.  یعنی میشه؟

خدایا خیلی دوست دارم شکرت❤❤❤

نفرین بخود آدم برمیگرده،ولی خدا جواب بدی هرکسیو جوری میده ک اصلا نفهمه این بلایی ک سرش اومده از کجاس فقط باید بسپاری بخدا حتی کینه هم تو دلت نگه ندار چون دلو سیاه میکنه وخودتو رنج میده خدا جای حق نشسته