shina87 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 4154 عنوان کودک 13 ماهه 4456 بازدید | 14 پست خانوما اگر بچه یکساله دارین یا داشتین و یادتون هست نی نی هاتون تو این سن چقدر حرف میزنن؟ چندتا کلمه میگن؟ پسر من هروقت دلش بخواد میگه بای بای یا ماما یا بابا، ولی چیز مفهومی نمیگه، مطمئنم صداهارو میشنوه چون صداش میزنم هرجا باشه میاد 1397/09/19 | 12:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 96993 عجله داری عزیزمن دیدم بچه ای که 3سالشه هنوز راحت حرف نمیزنهپسر اول من 2سال 9ماهگی درست حرف زدیک سالگی در همین حد بچه شما بود
rozgol9671 عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 941 عیب نداره عزیزم دخترمنم سیزده ماهشه همینجوریه هنوزکوچیکن، دخترم توتنهاانگیزه ی من برای ادامه ای...
shina87 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 4154 عجله داری عزیز من دیدم بچه ای که 3سالشه هنوز راحت حرف نمیزنه پسر اول من 2سال 9ماهگی درست حرف زد ی ... اخه من به گفتار درمانیم فکر کردم میگم نکنه مشکل داشته باشه، اخه همش ازم میپرسن یعنی آبم نمیگه؟ بعد میگن تقصیر خودکا باهاش حرف نمیزنی
shina87 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 4154 عیب نداره عزیزم دخترمنم سیزده ماهشه همینجوریه هنوزکوچیکن، واقعا در همین حد کلمه هارو میگه؟ اخه میگن چرا کلمه آب و نمیگه... میفهومونه بهم آب میخواد ولی نمیگه آب، هرچند بهش میگم دائم بگو آب
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 96993 اخه من به گفتار درمانیم فکر کردم میگم نکنه مشکل داشته باشه، اخه همش ازم میپرسن یعنی آبم نمیگه؟ بعد م ... نه تقصیر شما نیستهربچه ای یه جورهالبته تا میتونی باهاش حرف بزن هرکاری میکنی تو خووه بگو دارم اب از یخچال بر میدارم!! در این حد بگوولی اصل ارث هست
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 96993 درضمن خیلی بچه ها اگه 1صرار کنی مثلا بگو فلان اصلا نمیگنکلا ولش کنباهاش حرف بزن براش کتاب بخونولی از ش نخواه که بگه فلان
shina87 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 4154 درضمن خیلی بچه ها اگه 1صرار کنی مثلا بگو فلان اصلا نمیگن کلا ولش کن باهاش حرف بزن براش کتاب بخون ... دقیقا همینطوره که میگین هرچی میگم نتیجه عکس میده و تکرار نمیکن اصلاااا، ولی بقیه میگن بگو عمو خیلی راحت تلفظ میکنه یا میگن بگو بای بای میگه
گلبرگمغرور عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 3680 پسر من نزدیک به دو سال داشت ولی حرف نمیزد دختر همکارم یکساله بود و چند کلمه میگفت بچه ها متفاوت هستند عزیزم!! ضمنا دختر ها زودتر از پسر ها معمولا حرف میزنند من خیلی ریلکس به همه میگفتم به وقتش حرف هم میزنه دوسال و نیم پسر من حرف زد 😄😀😀 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمیگردم
rozgol9671 عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 941 واقعا در همین حد کلمه هارو میگه؟ اخه میگن چرا کلمه آب و نمیگه... میفهومونه بهم آب میخواد ولی نمیگه آ ... اره عزیزم اتفاقااینم اولاش قشنگ میگفت ابی ،ولی الان میفهمونه اب میخادولی نمیگه اب😀هرچی میگم بگونمیگه،ولی مامان فقط وقتی حرصش گرفته وبغل میخادمیگه حالت عادی اصلانمیگه😀باباروبعضی وقتامیگه همش میگه گاگا😀دادا روهم خیلی دوسداره وهی میگه قبلانم نم میگفت ب غذاالان نمیگه،اجیم گفت طبیعیه یه وقت حرف میزنن دوباره یادشون میره باززبون وامیکنن ایشالا دخترم توتنهاانگیزه ی من برای ادامه ای...
عزیزمن عضویت: 1398/02/24 تعداد پست: 2145 اره عزیزم اتفاقااینم اولاش قشنگ میگفت ابی ،ولی الان میفهمونه اب میخادولی نمیگه اب😀هرچی میگم بگونمیگ ... پسر منم اینطوره.خیلی نگرانم.شما چکار کردید؟
پانی۶۶۸۶ عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 830 اخه من به گفتار درمانیم فکر کردم میگم نکنه مشکل داشته باشه، اخه همش ازم میپرسن یعنی آبم نمیگه؟ بعد م ... سلام عزیزم.میشه ازتون بپرسم پسرتون چندوقتش بودصحبت کرد؟
shina87 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/07 تعداد پست: 4154 سلام عزیزم.میشه ازتون بپرسم پسرتون چندوقتش بودصحبت کرد؟ دو ساله نیم بود تقریبا
پانی۶۶۸۶ عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 830 دو ساله نیم بود تقریبا عه خب.من پسرم سیزده ماه ونیمشه ولی هیییچی نمیگه.فقط یه بووف میگه بعضی وقتا.بردمشم دکتریه سری شربت وایناداده.ولی خیلی نگرانم.بااینکه توکل نسل ماوهمسرم اصلاکسی نیست که لال باشه.کلااین روزام همش استرسه.پس هنوزجاداره.مرسی