2777
2789
عنوان

تازه عروس

514 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها من هفته پیش جهازمو اوردیم تا حدودی چیدیم  فقط سرویس چوبم مونده که تا اخره این هفته تحویل میدن .یکم شلخته شده خونه ولی خب تا بوفه اینارو تحویل ندن اوضاع همینه .الان جای حتمیه وسایلا مشخص نیس مبلا بیاد مرتب وسایل هرکدوم میره جای خودش خونه جمع و جور میشه .

از دیشبه اومدیم شبا خونه ی خودمون میخوابیم .

بنظرتون ایرادی نداره ؟یا بذاریم بعده عروسی بیایم بمونیم؟؟

ایشالا ۲۰ دی هم عروسیمونه .

🤩به امیدخداتیکرعروسیمه🤩  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد عروسی 😁 مشکلی نیستا بعد خانواده شوهر بت تیکه میندازن

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

برا جاب جا كردن وسايل برين شب نمونين بنظرم مزه اش اينه بعد عروسي بياين خونه تر و تميز استفاده كنين

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم

ن ونخواب بعد عروسیت بهال تره دخترجان من تجربه دارم گوش کن دختر جان

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین

ولی خوشبحالت خیلی حال میده من جهازم اومده بود تا همشو بخریم جمع کردیم خونه بابامینا هر وقت که کسی خونه نبود زنگ میزدم همسرم میومد با هم رو مبل میشستیم یخچال و باز میکردیم  به همه چی دست میزدیم 

خول بودیم سر اینک پیش هم باشیم خیلی کارای چرت و پرت کردیم😂😂😂😂😂😂😂

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

بعد عروسی 😁 مشکلی نیستا بعد خانواده شوهر بت تیکه میندازن

👌 میگن عجله داشتی 😆😆😝😝😝😓

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا 
👌 میگن عجله داشتی 😆😆😝😝😝 

دقیقا

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
بابات مامانت باباش مامانش مشکل ندارن بمون

ن کسی مشکل نداره باباش اینا ب زور میگن برید بمونید شبارو .اخه اسباب چیدیم میترسن .میگن خونه بودنتون بهتره

🤩به امیدخداتیکرعروسیمه🤩  
ن کسی مشکل نداره باباش اینا ب زور میگن برید بمونید شبارو .اخه اسباب چیدیم میترسن .میگن خونه بودنتون ...

بزار بمونه بعد عروسی بمون خونت 😍😍😍

ی سری چیزا هستن که هر چی قدیمی تر بشن با ارزش تر میشن 💕 مثل دوستی 💓 مثل عشق خانوم جون و اقا جون 👑 ، یااااااا