2777
2789

سلام بچه ها

ارشد ثبت نام کردم 

شماره پرونده و کد رهگیری هم بهم داد

ولی نگرانم آخه من دوران کارشناسی از دانشگاه وام گرفته بودم هنوز تصفیه نکردم

مشکلی پیش نمیاد ؟

یا اول باید وامم رو تصفیه کنم بعد امتحان ارشد بدم ؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلی تووامتحان پیش نمیاد فقط قبول شدی بعدش مدرکت کارشناسی میخان کهتا تصفیه نکنی نمیدنت.تو ثبت نام ک ...

نه یه مدرک موقت میدن روش نوشته چقدر به دانشگاه بدهکاره.

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....
نه بابا قسط ها تو فقط ماه به ماه میدی

واقعا ؟ چه خوب

یه چیزی هم بگم موقع فارغ التحصیلی کارمند اداره رفاه دانشگاه بهم گفت قسط هات ماهی 80 تومن هست که از اریبهشت امسال شروع میشه

ولی من ندادم 

واقعا ؟ چه خوب یه چیزی هم بگم موقع فارغ التحصیلی کارمند اداره رفاه دانشگاه بهم گفت قسط هات ماهی 80 ...

اره من دوستام وام داشتن ماه به ماه دادن ارشد هم خوندن مشکلی نداره مدرک موقت گرفتی؟

اره من دوستام وام داشتن ماه به ماه دادن ارشد هم خوندن مشکلی نداره مدرک موقت گرفتی؟

موقتم رو دارم توش میزان بدهی هم نوشتن

گفتم مدرک اصلی کارشناسی لازمم نمیشه

ولی اینطور که معلومه اگه بخوام ارشد بخونم ازم مدرک اصلی رو میخوان

موقتم رو دارم توش میزان بدهی هم نوشتن گفتم مدرک اصلی کارشناسی لازمم نمیشه ولی اینطور که معلومه اگه ...

نه همون بسه باهمون هم سرکار میشه رفت هم آزمون داد.من وام نداشتم ولی مدرک موقت دارن چون دولتی ها دوبرابر زمان تحصیل تعهد خدمت داریم

رشته چرت ( از لحاظ بازار کار ) که مجبورم ادامه بدم  مهندسی شیمی

الان بازار کار همه رشته ها همینجوره هیچکدوم بدر نمیخوره ارشد هم که بگیری فکر نکنم فرق کنه چون دوستام ارشد گرفتن و بیکارن

دانشگاه فرهنگیان خوندی ؟

نه دانشگاه دولتی شهریه نمیدادم.شبانه وپیام نور وازاد از اول مدرک اصلی را میدن اگه طرف وام نداشته باشه.من خل فرهنگیان دوست نداشتم خر بودم

2790
2778
2791
2779
2792