خانوما من نمیخوام جو سایتو بریزم بهم من واقعا الان تو این شرایط هستم و هرجی که گفتم واقعیت محض بودو تمام حتی یک کلمش هم دروغ نگفتم من پست من عوضی بابت دروغ های توی تاپیک طلاقم ازتون معذرت میخوام تجربه یکی از نزدبکا که همینطوری تعریف کرده بود یه لحظه شیطون گولم زد گفتم خودمم چون من واقعا زندگیم همیشه در تلاطم بودو میدونستم منم به همچین روزی میرسم....من مسلمونم قطعا اون همه مقدسات رو دروغ قسم نخوردم حتی اگه کافر هم باشم جان مادر پدر که شوخی نیست من اوناهم قسم خوردم واقعا کی میتونه اینقد بیکار باشه که کلب اسکیرین شات جمع کنه بزاره خیلیا حال دلمو لرزش دستامو مسخره کردید از ته دلم میخوام هیچوقت هیییچ زنی همجین جالیو تجربه نکنه و به همچین حالتی همیشه بخنده...من براتون از قاب شکسته حتی عکس گذاشتم توروبخدا باورم کنید وجدانم راحته اخه گفتین اگه دروغ گفتی انشالله بمیریو نمیدونم این حرفا و اهمون بگیرتتو نه من وجدانم راحتع چون اصلا یک کلام هم دروغ نگفتم تو این داستان واقعیم اما بابت اون کامنت طلاق منو ببخشید شما بزرگی کنید مند ببخشید بابت اون کامنت بخدا که الان دارم راست میگم و توی تختمم و دارم بی صدا اشک میریزم اون پست فطرتم تو اون اتاقه توروبخدا صلواتاتونو ازم قطع نکنین حالم خیلی داغونه فکر کنید من گدام گدای صلوات های شما توروبخدا برام بفرستید دلم اروم شه بخدا که راست میگم😢😢😢