خانمتنها مدیر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 3124 عنوان ی چیزی بگم | مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 19 پست من یادم بچه بودم دماغم و همش باپشت مقنعه ام پاک میکردم تازه ی دویتی داشتم همش میگفت زری دماغم تمیز منم براش نگاه میکردم خدا ورش داره یادم اومد حالم بدشد سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین 1397/09/19 | 01:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانمتنها مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 3124 اخه ای وقت شب باید بگی دماغو خانم🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮 خوب موقع شام بگم عزیزم سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
omlo عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 3530 آخی .من هم همین کار رو میکردم 😃😃😃همیشه لکه های اب دماغم رو پشت مقعنه ام بوده و همیشه از مامانم کتک میخوردم. هرچی برام دستمال میگذاشت فایده نداشت. واقعا پشت مقعنه یه چیز دیگه بود بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بیوفاست. (حضرت علی علیهالسلام)
خانمتنها مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 3124 آخی .من هم همین کار رو میکردم 😃😃😃همیشه لکه های اب دماغم رو پشت مقعنه ام بوده و همیشه از مامانم کت ... ها گلم اینا تجربه ندارن حالشون بد میشه کار منو تو عشقه سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
omlo عضویت: 1397/07/21 تعداد پست: 3530 ها گلم اینا تجربه ندارن حالشون بد میشه کار منو تو عشقه آره بابا . اینا کلا پاستوریزه بزرگ شدن. ولشون کن. واقعا کار من و تو رو عشقه 😂 بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بیوفاست. (حضرت علی علیهالسلام)