2777
2789

اول اینک اگ بچه تو قسمتت باش ک انشالله هست با امپول بی امپول با ویروس بدون ویروس ی بچه سالم و صالح خدا میده بهت ن دکتر اگرم زبونم لال نباش نمیشه چ با واکسن چ سالم

البته انشالله خدا بهت ی دوقلوپسر دختر بده عیچوقت از خدا ناامید نشو هیچوقت

خدایا بخاطر داده و نداده هایت شکر❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی بچه دوست دارم الان 6 ماهه عروسی کردیم میخوایم سال دیگ اقدام کنیم برا چکاب رفته بودم برا منم دعا کنین 4 قلو دوتا دختر دوتا پسر بچه دار شم همسان و کپی هم 

من خیلی بچه دوست دارم الان 6 ماهه عروسی کردیم میخوایم سال دیگ اقدام کنیم برا چکاب رفته بودم برا منم ...

انشالله بهش میرسی عزیزم منم الان یک سال چهارروز که عروسی کردم منم بچه خیلی دوست دارم عاشق بچه ام برامنم دعا کن الان شما یک ماه که آمپول زدین

شوهرتون هم این آمپول زد 

ن اون ک ازمایش نداد من ازمایش دادم اخر همین ماه دوباره ازمایش میدم هم یکم کم کاری تیرویید دارم ویتامین Dبدنمم کمه قرص داده گفت یکمم خفیف تنبلی تخمدان داری بعد سه ماه برا اون قرص اینا میدم ب هیشکی نگفتم این تنبلی تخمدان اولین نفری ب تو میگم ببین من چقد امیددارم تو خودتو باختی اساسی

انشالله بهش میرسی عزیزم منم الان یک سال چهارروز که عروسی کردم منم بچه خیلی دوست دارم عاشق بچه ام برا ...

تقریبا ی ماه یاشایدم اخرای ی ماه 27 یا 28 میرم دوباره برا ازمایش اینا 

انشالله ک بچه دار میشی گلم من از اول بچه دوس دارم اونم 4 قلووو❤❤❤

ن اون ک ازمایش نداد من ازمایش دادم اخر همین ماه دوباره ازمایش میدم هم یکم کم کاری تیرویید دارم ویتام ...

منم ویتامین دی بدنم پایین بود۱۲ بود هم قرص خوردم هم تخم مرغ خام با شیر خرماعسل دارچین اینهارو میکس کردم تا سه روز خوردم ویتامین دی حالا خداراشکر ۵۰ شد