2777
2789
عنوان

یعنی چی شده؟

195 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها دخترم ظهر تو بغلم بود تو ماشبن یه حالت رو در رو نشسته بودیم داشتیم بازی میکردیم بعد یهو پاش نمیدونم چیشد داد زد ای درد درد بعد گریه همون موقع که اصلا راه نرفت الانم راه میره بعد یهو پاشو میگیره میگه درد الان خوابید اومدم پاشو نگاه کنم دست به پاش زدم زد زیره گریه  کبود نیست

دخترم ۲۰ ماهشه

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا درد عضلانیه یا گرفتگی ایجاد شده یه دکتر ببرش حالا

دکترا که کلا نابودن بخدا اونسری بردمش میگه بچت هیچی نیست تو برو روانپزشک

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
شایدیه تیغی خورده شیشه ای چیزی رفته توپاش شما متوجه نشدین

نه پاش پیچ خورده

احتمالا گرفتگی عضلانیه خودمونم اونجوری میشیم گاهی

خدا کنه چیزی نشه

دکترا که کلا نابودن بخدا اونسری بردمش میگه بچت هیچی نیست تو برو روانپزشک

چه دکتر بیشعوریه که برا درد پا میگه برو روانپزشک..عزیزم اگه بچت حرف میزنه خوب ازش بپرس ببین پاش چیشده  تا یه حدی که میتونه بگه

دوست دارمت...اما ندارمت...💔
چه دکتر بیشعوریه که برا درد پا میگه برو روانپزشک..عزیزم اگه بچت حرف میزنه خوب ازش بپرس ببین پاش چیشد ...

نه یسری افتاده بود چند ماه پیش بعد کلی گریه کردو.....بردم پیش دکتر گفت پاهاش هیچی نیست بعد من گفتم اخه راه نمیره گفت بچت هیچیش نیست ولی تو استرسی مشکل داری😳

چه دکتر بیشعوریه که برا درد پا میگه برو روانپزشک..عزیزم اگه بچت حرف میزنه خوب ازش بپرس ببین پاش چیشد ...

نه فقط میگه اوف شده درد درد

نه یسری افتاده بود چند ماه پیش بعد کلی گریه کردو.....بردم پیش دکتر گفت پاهاش هیچی نیست بعد من گفتم ا ...

عزیزم خیلی مواظب بچت باش ببر از پاش عکس بگیر چنت دکتر مطمئن ببر اینا بچن هنوز ماهیچن واستخون درس حسابی ندارن خدای نکرده با بی دقتی تو آینده مشکل درس میکنن

دوست دارمت...اما ندارمت...💔
عزیزم خیلی مواظب بچت باش ببر از پاش عکس بگیر چنت دکتر مطمئن ببر اینا بچن هنوز ماهیچن واستخون درس حسا ...

باشه عزیزم اگه ببینم فرداهم گریه میکنه میبرم دکتر