2777
2789
عنوان

تلویزیون نگا کردن بچه سه ساله

276 بازدید | 11 پست

سلام خانمها 

دخترم سه سالشه اینقد تلویزیون نگا میکنه که دیگه نگرانش شدم اگه تلویزیون رو خاموش کنم میاد گوشی رو میگیره چکار کنم براش بد نیست؟ ؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
1
0
0%
2
0
0%
3
0
0%
4
2
100%

براش کاغذ و یه قیچی مخصوص بچه و یه چسب ماتیکی بخر ببین چقدر سرگرم میشه، دختر من ۴ سالشه با کاردستی و خمیربازی ساعتها مشغول بازی میشه

خداجونم من منتظرم تا دوباره طعم مادرشدن رو بچشم کمکم کن...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خیلیم.بده ولی بازم تلویزیون از گوشی بهتره گوشی بهش بدی دیگه گرفتنش سخته باهاش  بازی کن سرگرمش کن دختر منم اگه مشغول کاری نباشه میچسبه به تلویزیون

🍁گروه قرمز 🍁وزن شروع ۹۴ وزن هدف۶۰   من میتونم ثابت میکنم که میتونم   

کاش پسر من بشینه پا تلویزیون شیطونی نکنه والا از صبح تا شب پویاست ولی فقط پیام بازرگانی نگاه میکنه بقیه طول روز رو اعصاب منه

خدایا تو بساز...خودت بسازی قشنگ تره❤🤩🙃🙏

از گوشی بهتره فقط دور بشینه ک چشاش ضعیف نشه

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
کاش پسر من بشینه پا تلویزیون شیطونی نکنه والا از صبح تا شب پویاست ولی فقط پیام بازرگانی نگاه میکنه ب ...

من میگم کاش با اسباب بازی بازی کنه واقعاً نمیدونم چکار کنم