2777
2789
عنوان

از بین بردن کیست

183 بازدید | 15 پست

دوستان من کیست های ریزی دارم  دو ماه پیش سونو دادم و یه ماهه که از روز پنج قاعدگی قرص ال دی میخورم و ۵ کیلو هم وزن کم کردم     الان دومین ماهه که شروع کردم و روز ۸ قاعدگیم   و سه تا خوردم    ولی همش احساس میکنم ماه پیش دفع شده    اصلا بنظرتون قرص ال دی خوبه واسه دفع کیست      بودجه هم ندارم که این ماه سونو بدم  بگه نیوفتاده باز هم ماه بعد بدم گفتم دیگ یبارکی ماه بعد سونو  بدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معمولا دكترا ميگن دو سه دوره قرص رو بخورين بعد برين سونو يه سوال ميشه رازيانه رو تو دوران پريود خور ...

نه رازیانه خونریزی پریود رو زیاد می کنه

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.
ظاهرا داروش همون ال دیه من کیستم ترکیده دلم درد میکنه یاز میخورم ولی خوب نشده

ای بابا   چرا ترکید   چکار کردی که ترکید    بزرگ بود یا کوچیک؟!       

من ورزش ایروبیک میرم بد نیست؟!

سرخود خوردى؟ يا كسى گفته بود؟ اخه من بايد يه كارى كنم خونريزيم بيشتر بشه تو دوران پريود 

سرخود  برای خونریزی بیشتر     آخه   از اون موقعی کیست پیدا کردم  خونم کم شده

اندازه دقیقشو تو سونو میزنه من امروز دکتر بودم گفت اصلا کیست چند میلی متری اصلا از بین نمیره 

نه عزیزم.من دکتر رفتم دکترم میگفت کیستت اندازه یه پرتغال کوچیکه..دوسه ماه ال دی خوردم از بین رفت

با قرص ال دی از بین نمیره؟!

نه از بین نمیره منم دارم پیش ی دکتره دیگه میرفتم دیوانه منو یک سال اورد وبرد برای ی کیست کوچیک اینقدر سونو دادم ک نگو دکترمو عوض کردم امروز رفتم گفت اصلا این کیست هیچ اسیبی نداره بعدم اگه گفتن بیا برات لاپاراسکوپی کنیم ب هیچ عنوان نرو چون ما تو فامیلمون داشتیم دکتره با کیستش تخمدانشم برداشت الان دیگه باردار نمیشه