2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند سالته ؟ مجرد یا متاهلی؟ شغلت چیه؟ اینا رو اگه عزیزم بگی میتونم کمکت کنیم😊

۲۹ 

متاهل

کارشناس معماریم ولی تو آرایشگاه کار میکنم😁تصمیم دارم یکی دو تا مدرک فنی حرفه ای هم بگیرم

بی زحمت منم کمک کن😁

۲۹ سال متاهلم ...خونه دارم بیکار

عزیزم اگه بخوای یه کشور خوب بری مثلا کانادا و اینا کارت یه ذره سخته باید آی لتس بدی و اگه قبول شی میتونی بسته به اینکه اونجا چه شغلی رو نیاز دارن بری به طور مثال اگه بتونی اینجا دوره های ارایشگری و اینا رو بری و یه مدرک بین المللی بگیری و ای لتس هم قبول بشی راحت میتونی شروع به کار کنی 

میخام دزدکی برم هیچکس نفهمه و غیرقانونی

همین امروز انگلیس تعدادی ایرانیو اخراج کرد هرجا قاچاقی  بری پولت  از دستت میره احتمال اخراجتم زیاده 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

بخوای بری اروپا غیر قانونی سخته،،،،بخوای از صربستان ویونان ورومانی به مقصدت برسی پیرت در میاد تازه مشخص نیست تو راه چی به سرت بیاد،خونتو بفروش،پولشو بذار تو حساب،قانونی برو واسه ویزای شینگن درخواست بده ،پول تو حسابتم به گردش بنداز یه مدت تا بشه تضمین برگشتت،ویزاتو گرفتی پولو از حساب خارج کن وبرو وبرنگرد

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه،برام حفظش کن💝
میخام دزدکی برم هیچکس نفهمه و غیرقانونی

در این صورت اگه بخوای غیر قانونی بری انگلیس بهترین راه براته موسساتی هستن که برات ویزا رو جور میکنن ولی با اسم شخصی که اونجا زندگی میکرده و اگه خوش شانس باشی شبیه اون فرد باشی نیاز به جایگزینی عکس نداری میری و وقتی رسیدی انگلیس چون قانونشون طوریه که کسی که اومد میبرنش یه جای زندان مانند مثل کمپ چند روز اونجایی بعد بهت یه خونه تو کمپا میدن چندین سال باید بمونی تا بالاخره اقامت بگیری ولی باید حتما روحیشو داشته باشی وگرنه به مشکل بر میخوری

از سال 2015 که تعداد زیادی از خاورمیانه و آفریقا به اروپا امدند تحت عنوان پناهجو، قوانین پناهندگی بسیار سخت شده و احتمال اینکه کسی را قبول کنند بسیار کمه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم