2777
2789
عنوان

کیا رفتن کیش ؟ 🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 1803 بازدید | 67 پست
بومیهای اونجا رو که نمیبینی یه محله جدا از مراکز تفریحی و پاساژها هستن محله اونا کاملا متفاوته با با ...

قصد خرید ندارم فقط میخوام یه تفریح پنج روزه برم‌حدودا 

فک کنم ارزش داشته باشه به خاطر یبار خرج کرد 😍

ممنونم از توضیحاتت گلم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ازادی زیادی اونجاست. شبا روی کشتیاش بزن و بکوب و برقصه. خیلی هم روی حجاب سختگیری نمیکنن. فقط پیر ...

با اینکه تا به حال نرفتم اما با چیزایی که گفتین بی شک بهترین جای ایرانه کیش 😍 ممنونم بابت توضیح قشنگت عزیزم حتما میرم 😍

با اینکه تا به حال نرفتم اما با چیزایی که گفتین بی شک بهترین جای ایرانه کیش 😍 ممنونم بابت توضیح قشن ...

نمیشه گفت بهترین جای ایران کیشه ولی دیدنش از ندیدنش بهتره. اکثر ادمای اونجا با فرهنگن، برا همین ادم خوشش میاد از کیش. ایشالا خیلی زود بری ببینی. ولی اگر دوست نداشتی بهم بد و بیراه نگیا چون سلیقه ها متفاوته و باید بلد باشی اونجا چجوری خوش بگذرونی😊

نمیشه گفت بهترین جای ایران کیشه ولی دیدنش از ندیدنش بهتره. اکثر ادمای اونجا با فرهنگن، برا همین ادم ...

نه خانومی این چه حرفیه😍 

راستش من اطلاعی از شهر های ایران ندارم و میشه گفت خیلی از جاهارو نرفتم متاسفانه 

معمولا میرفتم خارج از کشور ولی امسال به خودم قول دادم برم ایران گردی واقعا شهر های خوشگلی داریم.

و چون اطلاعی هم ندارم نمیدونم کجا برم کجا نرم‌احتمالا تاپیک بزنم چهار تا شهر دیگه رو هم دوست دارم ببینم میخوام بدونم نظر خانوما چیه 

شیراز اصفهان کاشان و یزد جزء شهرایی هستن که میخوام برم اما اولش دوس دارم تحقیق کنم چون گرونیه دلم میخواد ارزششو داشته باشه که بعد نگم حیف شد...😄

بازم کلی ممنونم از شما خانوم‌گل😘

من شیرازیم عزیز. اگر سوالی داشتی در خدمتم. من هم کشورای زیادی رفتم ولی خیلی از جاهای ایران هست با کشورای دیگه رقابت میکنه. به نظرم اول ایران رو ببین و لذتش رو ببر بعد که خسته شدی در کنار ایران گردی به کشورای دیگه هم سر بزن. ما هر سال تابستون با ماشین میریم ایران گردی بعد برمیگیردیم تهران و یه سر هم میریم اونور اب . هم ایران رو میبینیم و جاهای دیگه دنیا رو. از فرصتها باید بیشترین استفاده رو کرد😊

من شیرازیم عزیز. اگر سوالی داشتی در خدمتم. من هم کشورای زیادی رفتم ولی خیلی از جاهای ایران هست با کش ...

چه عالی واقعا 😍

لطف داری عزیزم سوالی که ندارم چون یکی از دوستام شیرازیه میگفت واقعا جای خوشگل و باصفاییه مخصوصا بارها از خیلیا شنیدم ادماشون به شدت خون گرم و مهمون نواز و مهربونن. مشتاق تر شدم اما ماشین برای من از همون اول خسته کنندس. مجبورم با هواپیما برم همه جا. که ایشالا شیراز رو میبینم😍

اصفهان هم میگن جای فوق العاده زیباییه اما مردمش تعریف چندانی نداره که البته فقط در حد شنیدن اطلاع دارم. 

بقیشم که نمیدونم کم‌کم‌ باید امتحان کرد 😊

در کل ارزش داره خاطره ساخت 😃