2777
2789
عنوان

کیا رفتن کیش ؟ 🙈

| مشاهده متن کامل بحث + 1803 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بومیهای اونجا رو که نمیبینی یه محله جدا از مراکز تفریحی و پاساژها هستن محله اونا کاملا متفاوته با بافت جدید اروپاییش

تفریحات اصلیش اسکله جدید هست و بعدش ساحل مرجان که انواع تفریحات از دوچرخه سواری و موتور و قایق سواری داره تا پاراسل و غواصی و کشتی تفریحی و رستوزان و کافی شاپ و...

یه برنامه تور هست گشت دور جزیره اونو حتما برو که همه جا رو دیده باشی کشتی یونانی و درخت چند هزار ساله و محله عربها و شهر زیرزمینی و...

پاساژ هم که ماشالا پره به نظرم نقشه کیش رو بگیر که بدونی چی به چی نزدیکه برنامه ریزی کنی همه رو بتونی بری. تو گوگل سرچ کنی نقشه اش میاد

تفریحات اونجا گرونه اگه میتونی پول زیاد ببر

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

من دوبار رفتم بار دوم ی ماه پیش بود

جوری ک دوستان تعریف کردن دلم خواست برم این جای هیجانی و جذاب رو ببینم 😐

کیش رو من دوست دارم ب خاطر ی سری تفریحات فیزیکی و ابی ک همه جا نیس 

و کلا تجربه های جدیدش 

ولی دیگه بافت اروپایی و پلاژ چ خبره و اینا 🙄🙄🙄

چون منطقه ازاده ماشیناش همه خارجیه و تاکسی هاش تویوتا کمری و هر مسیر رو ۷/۸ تومن میبرن

کلا جزیره اس دیگه خیلی بزرگ نیس

ب خاطر هواش مخصوصا تو تابستون ک ظهرا غیز قابل تحمله اکثر فعالیت ها و گردشا و اینا ب شب منتقل شده 

مردم بومی هم زیاد نمیبینی در حد کارگر هتل و اینا

خونه های بومیا منطقه ای حداگونه از هتل ها و نرکز خریداس 

و اینکه عید تورش گرون میشه و هوا گرم میشه 

الان بهترین فصله ک بری 

اگه دو نفرین بدون خررریدد و هتب در حد معمول و اینا حوالی ۳ تومن هزینتون میشه با توررررر

احساس میکنم خیلی جای آزادیه جون دیگه 😍😂

اره ازادی زیادی اونجاست. شبا روی کشتیاش بزن و بکوب و برقصه. خیلی هم روی حجاب سختگیری نمیکنن. فقط پیرارسال عید خیلی سختگیری میکردن و تو پاساژا به ملت گیر میدادن که صدای همه در اومد و گفتن اگر به همین وضع باشه دیگه نمیایم ، فرماندارش رو عوض کردن. پارسال خبری از گیر دادن نبود.عید بری خیلی عالیه. شبا ساعت 10 تو پاساژا مراسم قرعه کشیه، تو مراسم بزن و بکوبه. توی شهر کارنوال شادی راه میندازن، اهنگ میزنن و شخصیتای کارتونی رژه میرن. اول شب کنار دریا رقصای محلی هر شهری رو انجام میدن. ساعت 10 شب مراسم اتیش بازیه. در کل خیلی عالیه. من سالی چند بار رو میرم چون تقریبا نزدیکیم😊

نه عزیز اینکه لخت مادرزاد میخوابن جلو افتاب تمام بدنشون پیداست بی حیایه. حتی قسمت پایین بدنشون رو هم ...

وقتی همه خانومن و محیط کاملا زنونست به نظرم هیچ اشکالی نداره 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 
من دوبار رفتم بار دوم ی ماه پیش بود جوری ک دوستان تعریف کردن دلم خواست برم این جای هیجانی و ج ...

عزیز شما اگر عید بری دیگه این حرف رو نمیزنی. شما توی فصل اروم سال رفتی، معلومه از جشن و شادی خبری نبوده. عید شلوغه هوا هم نسبتا گرم میشه ولی خیلی عالیه و با صفاست

اونجا بچه کوچیک هم هست. به نظرت درسته بچه کوچیک همه اندامهای یه زن رو ببینه؟

والا من ندیدم‌کسی کلا لخت بشه !! همه مایو داشتن 

بعلاوه وقتی ما رفتیم پسر بالای دو سالو که اصلا اجازه نمیدادن بیاد داخل ، در مورد دختر بچه هام من واقعا عیبی نمیبینم !!! 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 
والا من ندیدم‌کسی کلا لخت بشه !!  همه مایو داشتن  بعلاوه وقتی ما رفتیم پسر بالای دو سالو ...

پس شانست خوب بوده. چون هرچی من رفتم تعداد زیادی لخت مادرزاد رو دیدم که توی افتاب دراز کشیده بودن حتی جوری خوابیده بودن که تمام نقاطشون افتاب بخوره یعنی پاهاشون رو باز کرده بودن. بدون هیچ پوششی. اگر همه با مایو باشن که اصلا اشکالی وجود نداره، میشه مثل استخر. به هر حال من درست نمیدونم که کسی بخواد کاملا لخت باشه، بچه کوچیک کنجکاوه و ممکنه با دیدن این چیزا روش اثر بد بزاره و به انحرافات جنسی کشیده بشه در اینده. البته نظرا ممکنه فرق کنه