2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما از همه کوچیکتریم وقتی بریم خونه خواهر شوهرا وهمشون آجیل داشته باشن ما هم مجبوریم بخریم

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  

هیچ سالی آجیل نذاشتم و نمیذارم و نخواهم گذاشت !!!

وجود شیرینی و شکلات و میوه و چای و میوه خشک کافیه برای عید دیدنی (بنظر من البته)

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
واقعا عالیه ولی میدونی اگه جابیوفته خوبه ممکنه فقط ما باشیم نگیریم مهمون بیاد شرمنده میشیم🙁 باید ...

انشالله تا عید قوت میگیره.و همه گیر میشه.

برای دیگران خوشبختی آرزو کنیم تا نصیب خودمان هم شود  

منکه چند ساله بدون کمپین و این چیزا به اجیل نه گفتم 

چون عید رو اصلا خونه نمی مونم می ریم شهرستان خونه ی پدر شوهر   

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
هیچ سالی آجیل نذاشتم و نمیذارم و نخواهم گذاشت !!! وجود شیرینی و شکلات و میوه و چای و میوه خشک کافیه ...

نظرت عالیه.

برای دیگران خوشبختی آرزو کنیم تا نصیب خودمان هم شود  
شما مستقلین نیازی نیست کار اونارو انجام بدین ببخشید که دخالت کردم

من نخرم شوهرم برا اینکه جلو خواهراش کم نیاره میخره کلا باید این کمپین برا آقایون باشه

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
کمپین نه به مهمونی رفتن باشه بهتره میان هرچی هس و نیس جارو میکنن و میرن😑5 تومن عیدی میزارن کف دستت ...

اگه همین دید وبازدید عید نباشه دیگه همو چن سال یه بارم نمیبینم. بهتره تجملات کنار گذاشته بشه تا دیدن همدیگه

تاحالا به گزینه ی زندگی شخصی بقیه به من چه? فکر کردید. ?گزینه خوبیه بهش فکرکنید