2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزخاصی نیست ک بترسی برودکترت برات قرصی چیزی تجویزکنه،توپری دفع میشه

واقعا دفع میشه؟ قبلا گفتن آندومتریوزه. ولی الان دوتا دکتر گفتن هموراژیکه 

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 
آره سمت چپم درد داره. با چ دارویی معمولا برطرف میشه؟

فقط استراحت کن و برای برطرف شدن دردش هم باید گرم نگهش داری.منم دوماه پیش داشتم و ماه قبل هم دردهای شدیدی داشتم.نمیدونم چی شده ولی این ماه دیگه درد ندارم.سایزش چنده؟

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.
واقعا دفع میشه؟ قبلا گفتن آندومتریوزه. ولی الان دوتا دکتر گفتن هموراژیکه 

منم سونو اولی که رفتم که البته سایزش خیلی کوچیک بود گفت مشکوک به آندومتریوز اما سونوی دوم گفت هموراژیک و دکتر هم گفت دوتا کیست سادس که خونریزی کرده.

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.
من خودم دارم سه ونیم سانت من دوماه قرص جلوگیری خوردم برای اینکه کوچیک شه وازبین بره،هرچی دکترتون میگ ...

کوچیک شد؟ شما بچه دارین؟

کوچیک شد؟ شما بچه دارین؟

والا من دکترم دودوره جلوگیری دروسبلین داد وبدون سونو برام امپول اچ سی جی نوشته نمیدونم الان چجوره وطبق چ چیزی اصلا دیگه سونوهم ننوشت،ولی درکل همه کیستا مانع حاملگی نمیشن ولی برطرف شن بهتره،مشکل تنبلی بدتره ک من دارم وهنوزبچه ندارم الان بطورجدی پیگیرشدم تاببینیم خداچی میخواد،شماهم نگران نباش معمولا بایدتوپری خارج شه

والا من دکترم دودوره جلوگیری دروسبلین داد وبدون سونو برام امپول اچ سی جی نوشته نمیدونم الان چجوره وط ...

عزیزم منم تنبلی دارم. الان دوسه ماهه این کیستو دارم با پریودی دفع نشده تازه با داروهای محرک تخمدان بزرگترم شده

عزیزم منم تنبلی دارم. الان دوسه ماهه این کیستو دارم با پریودی دفع نشده تازه با داروهای محرک تخمدان ب ...

کلانوع کیستت همینه اسمش که اگه نترکیده باجلوگیری ازبین میره ولی اگه ترکیده وخونریزی کرده باپری بایددفع شه

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز