2777
2789
عنوان

دعاواسه همدیگه

257 بازدید | 67 پست

سلام بچه ها ..من به دعای دسته جمعی خیلی اعتقاددارم ..توهمین نی نی سایت هم حتی جوابوگرفتم ..اینجوری که هرکسی هرچیزی نیازداره بگه تامن براش دعابکنم وهمه ازته وجودشون براش امین بگن..توجه کنیداگربرای کسی دعانکنیدومتحدنشیدواسه خودتونم جواب نمیده

اول برای خودم دعامیکنم همه امین بگین ازته دلتون ..وبعدهرکسی نیازداره بگه تابراش دعاکنیم بچه هامتحدشیم ازته دل دعای دسته جمعی خیلی قدرت داره

ای خدای بزرگ ومهربونم ای خدای تمام هستی امشب ازت میخوام که تو دلی منو نی نی منوبه سلامت حفظ کنی وصحیح وسالم به دنیابیاد خدایاعاشقتم میدونم که دعای منوبراورده میکنی دوست دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعام کنید خواهرم سرطان نداشته باشه ... عید بخنده ... تولدش همسرش بخنده

ای خدای بزرگ ای خدای شفادهنده باتمام وجودم میخوام خواهرمونوشفابدی هرمریضی دردی تووجودش هست خودت ازوجودش برداری وشفاش بدی کمک کنی بانهایت شادی درکنارهمسرش به ارامش ولبخندبرسه

برا من دعا کنید که زندگیم آرامش بگیره یکمی ذهنم و دلم آروم بشه و راهم مشخص شه 

فکر کردی بهت نمیرسم؟ فکر کردی من دختریم که وقتی یکمی ازم دور شی فراموشت کنم؟ نه اصلا ... من از پسش برمیام ... بهم میرسیم ... من پای همه چی وایمیسم ... بهت قول میدم که چند سال دیگه قصه ی رسیدنمون و برای دخترمون تعریف میکنم و اون سرخوش از این اتفاق مارو الگو قرار میده .... بهت قول میدم یه روزی میاد که چشمام با دیدم چشمات باز میشه ...😉یه صلوات واسه رسیدن تموم عاشقا به هم بفرستین ...

امين

برا منم دعا كنيد

دخترم صحيح و سالم در رمان مناسبش بدنيا بياد و مشكلات مالي هممون حل. بشه

بخدا پير شديم از فكر و خيال

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.