2777
2789
عنوان

آبسه ی لثه

157 بازدید | 9 پست

لثه ام آبسه کرده .متورم و قرمز شده و دردناک .

دندون زیریش خراب شده .از ترس دندون پزشک .جرات نمیکنم برم بکشمش

حالا همینطوری خودم سیفیکسیم خوردم .به نظرتون با سیفیکسیم خوب میشه

پیاده روی کنین براي سلامتیتون هم خوبه😁😅🤭 آب معدنی با خودتون داشته باشید 😉 تا درودی دیگر بدرود 🥱اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

عزیزم تجربه بهم خیلی ثابت کرد پونه کوهی بزار روش خیلی تاثیر داره و مفنامیک اسید سر ساعت هر هشت ساعت بخور سر ساعتش باید باشه

میشه برای شفای بابام یه صلوات بفرستی 😟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم برو دكتر ، ممكنه عفونت كرده باشه فكت رو تحليل بده مجبور شي جراحي كني بعد . اصلا به تعويق ننداز

وای راس میگی ؟!!

باشه فردا میرم .اخه خیلی این دندونپزشکا ادمو میپیچونن

پیاده روی کنین براي سلامتیتون هم خوبه😁😅🤭 آب معدنی با خودتون داشته باشید 😉 تا درودی دیگر بدرود 🥱اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

عزیزم تجربه بهم خیلی ثابت کرد پونه کوهی بزار روش خیلی تاثیر داره و مفنامیک اسید سر ساعت هر هشت ساعت ...

پونه را دم کنم ؟

مفنامیک اسید برای عفونت خوبه یا دردش ؟

دکتر هم بری باید چرکش خشک شه بعد برات کاری انجام بده الههی زود خوب شی

فدات گلم ممنونم از دعات   

پونه را دم کنم ؟ مفنامیک اسید برای عفونت خوبه یا دردش ؟

هم برای دردش هم عفونتش 

پونه کوهی رو هم میتونی دم کنی بخوری هم روی دندون یه ساعت نگه داری در روز سه بار من دم شدشو نمیتونم بخورم همیشه میزارم رو لثه دقیق همون قسمت 

میشه برای شفای بابام یه صلوات بفرستی 😟
هم برای دردش هم عفونتش  پونه کوهی رو هم میتونی دم کنی بخوری هم روی دندون یه ساعت نگه داری در ر ...

مرسی گلم .باشه الان میزارم