2777
2789
عنوان

درد ودل

88 بازدید | 10 پست

سلام.نمیدونم چرا همش حالم بده  نگرانم احساس میکنم باید یه کارایی رو انجام بدم ولی انجام نمیدم احساس میکنم از همه عقب افتادم 21سالمه دانشجو هستم.اصلا کلا ارامش ندارم چتد ماهه این طوریم تو خونه همش تو دلم اشوبه.چی کار کنم؟اصلا چرااینطوری شدم؟از اینده میترسم😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از بقیه عقب موندی تو چ زمینه ای عزیزم

به خدا خودمم نمیدونم فقط همش حس بدی دارم.اصلا نمیتونم برای ایندم تصمیم بگیرم.مثلا نمیدونم سر کار برم یا نه یا کلا بقیه چیزا

به خدا خودمم نمیدونم فقط همش حس بدی دارم.اصلا نمیتونم برای ایندم تصمیم بگیرم.مثلا نمیدونم سر کار برم ...

ببین اینجا زیاد بچرخی نی نی سایت منظورمه ...همش میبینی متولد ۷۹ ۸۰ چ میددنم همسن خودت متاهلن قطعاا میگی وای نکنه من عقب افتادم نیفتادی اصلا اینطور نیست وغصه نخور ...کار هم عزیزم دهه شصتی ها هنوز بیکارن ان شالله شعل مناسب روتو یکی دوسال آینده پیدا میکنی قوی و بااعتماد بنفس باش خودت خودتو پر اعتماد بنفس ببین هیچ مشاوری آمپول تزریق اعتماد بنفس نیست

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍