2777
2789
عنوان

درد بارداری

74 بازدید | 6 پست

سلام خانمهای باردار من هفته ۲۸ هستم و سابقه زایمان زودرس دارم . از دیروز یه قسمت از شکمم درد می کنه و سفت شده حالت قلمبه پیدا کرده خطرناکه به نظر شما لازمه برم دکتر اگه تجربشو داشتین راهنماییم کنید آخه من استراحت مطلقم و نمیخوام به خاطر هر چیزی پاشم برم دکتر

توی بارداری درد های شکمی طبیعیه مخصوصا از زمانی که رحم داره بزرگتر میشه و به لگن و پاهاهم فشار میاره

اگه فکر میکنی انقباضه برو دکتر ویا دردش اگر خیلی بیش از اندازس وگرنه نگران نباش

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقباض دقیقا چجوریه من تجربشو نداشتم ؟

یعنی روی یه تایم خاصی هی سفت بشه و بمونه

البته انقباض گاهی هیمنجوری هم اتفاق میفته ولی اگر روی ریتم مثل زایمان بشه خطر داره پس نترس منم گاهی اینجوری میشدم

اگر خیلی میترسی شماره همراه دکترتو بگیر که هروقت کمک خواستی با خودش تماس بگیری

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
یعنی روی یه تایم خاصی هی سفت بشه و بمونه البته انقباض گاهی هیمنجوری هم اتفاق میفته ولی اگر روی ر ...

دکترم که سریع میگه پاشو بیا مطب سونوت کنم نمیخوام خیلی رفت و امد کنم به هرحال ممنون از شما

دکترم که سریع میگه پاشو بیا مطب سونوت کنم نمیخوام خیلی رفت و امد کنم به هرحال ممنون از شما

خواهش میکنم دوستم

دکترت پول دوست داره لابد دست خودش نیست😂