2777
2789
عنوان

شیرازیا لطفا یک لحظه

7090 بازدید | 20 پست

خانمای شیرازی تو شیراز دکتر فوق تخصص گوارش میشناسین که اندسکوپیش با بادکنک باد کردن باشه؟ببخشید ولی اسمشو نمیدونم ... من پیش دکتر دهباشی میرفتم ولی هنوز خوب نشدم گفتم لااقل پیش ی دکتری برم که لوله نکنن تو حلقم و با باد کردن بادکنک باشه میشناسین کسیو؟؟

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم پیش دکتر طالب زاده رفت اندوسکوپی هم با بیهوشی و فکر کنم لوله بود ولی اذیت نشد ...خوب هم شد

من ۸ماهه این مشکل رو دارم و ۲بار رفتم ـپیش دکتر دهباشی ک تشخیص دادن چنتا خراش داره معده ام و اثنی عشرم کمی زخم داشت و دارو دادن بهم ۴ماه ... ولی بازم خوب نشدم .. میشه بپرسم شوهرتون چه مشکلی داشتن و چند وقت طول کشید خوب شن

امیــدوارم همین روزآ یک اتفاق خوب تو زندگیتون بیوفته ک از ته دل داد بزنین خـــدایا شکــرت ...
من اندوسکوپی پیش شاهوران رفتم.با بیهوشی اصلا نفهمیدم که😕خاهرم هم پیش کشاورز رفت اونم نفمهید بادگنکی ...

این بادکنک منم از ی نفر شنیدم .... من دوبار انجام دادم یکی بیحسی اذیت شدم دفه بعد بیهوشی نفهمیدم چی شد اصلا ... آخه قصد بارداری دارم گفتم شاید حامله باشم بیهوشی ضرر داشته باشه ... لینم ب اصرار شوهرم میخوام برم میگه خیالمون راحت شه ک دیگه زخم نیس... تو مشکلت بر طرف شد؟؟

معده درد شدید داشت یه مدت و التهاب . معلوم شد تووو مسافرت هلیکوباکتر گرفته..دکتر بهش دارو داد و گفت یک ماه بخوره..دوباره بعد یک ماه آزمایش بده اگه منفی بود دیگه نیاد دکتر اما اگه مثبت بود دوباره بیاد که خدا رو شکر منفی بود و معده دردش هم خوب شد

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
معده درد شدید داشت یه مدت و التهاب . معلوم شد تووو مسافرت هلیکوباکتر گرفته..دکتر بهش دارو داد و گفت ...

آهان ... من هلی باکتر نداشتم خداروشکر .... ولی نمیدونم چرا با چنتا خراش خوب نشدم هنو واس خودم جای سواله چون خیلی پرهیز غذایی هم میکنم

من یبار پیش یه دکتر رفتم با همین روش بادکنکی بود اما اسمشو یادم نیس ...مطبش نزدیک ملاصدرا بود اگر اس ...

وای ممنون اگه یادت اوند حتما بگو بم .... دیگه خیلی راحت عین اندسکوپی میتونه تشخیص بده که مثلا زخم داری یا التهاب یا هر چی دیگه ؟میشه ی ڔره توضیح بدی

آهان ... من هلی باکتر نداشتم خداروشکر .... ولی نمیدونم چرا با چنتا خراش خوب نشدم هنو واس خودم جای سو ...

دکتر دهباشی کارش نباید بد باشه، اسمش رو شنیدم، اگه فقط یک بار رفتی پیشش، شاید بهتر باشه بری پیش خودش ببینی چی میگه..ممکنه داروت رو عوض کنه...

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
این بادکنک منم از ی نفر شنیدم .... من دوبار انجام دادم یکی بیحسی اذیت شدم دفه بعد بیهوشی نفهمیدم چی ...

من سنگ کیسه صفرا داشتم.فک میکردن مشکل معده هست بعد هر دکتر گوارش بری که دیدی فرتی اندوسکوپی میکنن خخخ مگر نه مشکلم به معده ربط نداشت سنگ صفرا بود که با سونو معلوم شد و  عمل کردم.اخه بیهوشی که زیاد نیست ولی بازم بقولا بارداری فرق داره

دکتر دهباشی کارش نباید بد باشه، اسمش رو شنیدم، اگه فقط یک بار رفتی پیشش، شاید بهتر باشه بری پیش خودش ...

تعریف ک ازش میکردن ... نه دوبار رفتم پیشش ی بار دفه اول ک اندسکوپی کرد و تشخیص داد بعد دوماه باز رفتم گفتم خوب نشدم بازم دارو داد باز بعد دوماه دیگه اندسکوپی کرد گف اندازه ی نقطه زخم داری ک دیگه این دارو بت میدم بخور خوب میشی اجازه بارداری هم داد بم ولی احساس میکنم خوب نشدم خیلی ناراحتم .... ممنونم ازت 

من سنگ کیسه صفرا داشتم.فک میکردن مشکل معده هست بعد هر دکتر گوارش بری که دیدی فرتی اندوسکوپی میکنن خخ ...

اره پول خودشون میشناسن بخدا ... همش میگم من چرا با چارتادونه خراش معده خوب نشدم بعد این همه مدت تازه من کلی هم پرهیز میکنم هنوز ... نوشابه لب نزدم ۹ماهه ..چایی نمیخورم چیزای تند نمیخورم ولی بازم اوضاعم اینه ی چن وخ خوب شده بودم ک گفتم حامله شم نمیدونم چند روزه چم شده باز 

واسه زخم گوشت قرمز کبابی خوردن خیلی خوبه 😉

باورت نمیشه اولاش ک فهمیدم زخم دارم ۳ماه صبح و ظهر و شب گوشت بره کبابی میخوردم ک حالم از زمین و زمان داشت بهم میخورد ...ـ بعد کم کم غذاهارو شروع کردم ... الان نمیدونم باز چم شده 😔