2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا نمیدونم در هر شخصی متفاوته ولی اینو میدونم که اگه زرد یا متمایل به سبز باشه احتمال عفونی بودنش زیاده،چند روز قبل از عادت ماهانه هم بیشتر میشه ترشحات.

بوی دود می آید،انگار عمرمان پای دنیای مجازی میسوزد.

چه خبر نیم کیلو

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
دقیقا نمیدونم در هر شخصی متفاوته ولی اینو میدونم که اگه زرد یا متمایل به سبز باشه احتمال عفونی بودنش ...

اگه باردار باشیم

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
چه رنگی هست ماله من تقریبا کرمی رنگه

کرمی رنگه ولی کاملا بی بو و خارش و سوزش هم اصن ندارم اولین باره اینطوری شدم

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 
یعنی چی اگه باردار باشیم؟

من باردارم خیلیم ترشح دارم

من اصلا خدا رو شکر خارش سوزش ندارم بو هم کنار دماغم نبردم اما از روی دستمال که بویی نداره

خدایا شکرت

طبیعیه یه موقع پریودته یا نزدیک تخمک گذاریته،اگه دیدی ادامه داشت و تغییر رنگ داشت ویا بوی غیر طبیعی داشت برو دکتر چون بعضی از عفونتها علایم خارش و سوزش ندارن فقط ترشحاته

بوی دود می آید،انگار عمرمان پای دنیای مجازی میسوزد.