2777
2789

دلخوشی من بچمه ! خیلی به بچه علاقه دارم واقعا فداکاری میکنم ! ولی مامانم دلخوشیش درس و کلاسه ! مادرشوهرمم به طور افراطی بچه دوست داره 3 تا داره باید هر روز با یکیشون باشه و تو زندگیشون دخالت کنه من اینطوری دوست ندارم ! شما دلخوشیتون چیه ؟

سایت

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم زیاد می یام نی نی سایت 

فعلا دلخوشیم این شده.اگر بچه دار شم دلخوشیم‌میشه بچم

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

طفلی مامانت چه بد موقعی به فکر تحصیل افتاده

من دلخوشیم فیلیمو هست 

تلاشم اینه که از سرکار میرم میشینیم یکی از فیلماشو میبینیم

دلخوشی میان دورم جواب مقاله هامه

دلخوشی طولانی مدتم مهاجرته

یا رادّ ما قد فات ❤
طفلی مامانت چه بد موقعی به فکر تحصیل افتاده من دلخوشیم فیلیمو هست  تلاشم اینه که از سرکار میر ...

مهاجرت که آرزومه ! ولی هیچ کاری براش نمی تونم بکنم ! چون باید یه خانواده همگاری کنن با هم 

مهاجرت که آرزومه ! ولی هیچ کاری براش نمی تونم بکنم ! چون باید یه خانواده همگاری کنن با هم 

ما خانوادگی داریم فکرشو میکنیم

همین بغل ترکیه

دخترداییم داره میره بعد بقیمون

یا رادّ ما قد فات ❤
ما خانوادگی داریم فکرشو میکنیم همین بغل ترکیه دخترداییم داره میره بعد بقیمون

ترکیه جالب نیست از نظر کاری و درآمدی مگر کارآفرین باشی و بیزنس کنی وگرنه کارمندی پولی نمی دن من کانادا