2777
2789
انگیزه برای هیچ کاری ندارم عزیزم تا موقعی که هشت هفته برم سونو صدای قلبشو بشنوم 

پس ازمایش دادی و مثبت بوده. چرا انگیزه نداری؟اگر الان بفهمی خدایی نکرده خارج رحمیه راحتتر میتونی سقط کنی تا 8 هفته. تا اون موقع اگر خارج رحمی باشه شاید کارت به عمل هم بکشه

اون موقع فقط درد داشتم ولی نه خیلی زیاد. مثل بقیه مواقع بود. ولی الان هم دردش بیشتر شده و هم حس میکن ...

عزیزم منم حس میکنم تو زمان تخمک گذاری نزدیکی داشم چونکه ترشحاتم رقیق وآبکی بود

الانم تکرار ادرار گرفتم و سینه هام درد و رو رحمم درد میکنه یعنی ممکنه حامله شده باشم؟؟؟  

دخترم دنیام❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انشالا نی نی تو دلته برای منم دعا کن

انشالله عزیزم شما هم خیلی زود صاحب نی نی بشی شما هم واسه من دعا کن که صدای قلبشو بشنوم دوبار باردار شدم که قلبشون تشکیل نشد البته یه دخملی دارم ولی سقط کردن خیلی سخته 

عزیزم منم حس میکنم تو زمان تخمک گذاری نزدیکی داشم چونکه ترشحاتم رقیق وآبکی بود الانم تکرار ادرار گر ...

احتمالش هست عزیزم. ایشالا که بارداری ولی تا پری صبر کن. اگر عقب انداختی بعد بیبی چک بزن. الان خیلی زوده و اگر بزنی نا امید میشی و اعصابت داغون

عزیزم منم حس میکنم تو زمان تخمک گذاری نزدیکی داشم چونکه ترشحاتم رقیق وآبکی بود الانم تکرار ادرار گر ...

علایم من این بود من نفخ و یبوست بی سابقه دارم با نشستن زیاد دل درد و کمر درد می گیرم از یکم پله بالا می رفتم نفسم تنگ میشد در حالت عادیم معدم سنگین بود و نفسم بالا نمیومد با اینکه شب خوب می خوابیدم طی روز خواب آلود بودم ترشح آبکی سفید زیاد درد سینمم زیاد بود و زودتر از ماه قبل شروع شد از اولین اقدامم تا چند روز پیش زیر شکمم کلا درد می کرد تکرر ادرارم داشتم بدنمم داغ بود اینهمه علایم داشتم واسه همین زود بی بیچک زدم

علایم من این بود من نفخ و یبوست بی سابقه دارم با نشستن زیاد دل درد و کمر درد می گیرم از یکم پله بالا ...

انشالا عزیزم یه نی نی خشگل داری

برای منم دعا کن 

دخترم دنیام❤️
علایم من این بود من نفخ و یبوست بی سابقه دارم با نشستن زیاد دل درد و کمر درد می گیرم از یکم پله بالا ...

عزیزم منم سینه درد دارم ولی سینه نه سنگین و نه سفته برای همین میگم شاید حامله نباشم

دخترم دنیام❤️