2777
2789
عنوان

سلوليت

893 بازدید | 24 پست

بچه هااا من خيلي رو ران پام و پشتم سلوليت دارم عين پيرزناي ٩٠  ساله هست!!!خيلي اعتماد بنفسم رو پايين اورده ميترسم شوهرم ببينه بدش بياد!راه حل داريد؟؟؟

عزیزم سلولیت خیلی خیلی خیلی عادیه.....یه سریا دارن یه سریا ندارن....من با کسایی سرو کار دارم که ورزشکار حرفه ای هستن چند ساله ولی اوناهم سلولیت دارن....من خودم خیلی کم ورزش میکنم ولی سلولیتام خیلی کمع.....

این مسئله بین خانما یه چیز عادیه برا چی خجالت گلم....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم سلولیت خیلی خیلی خیلی عادیه.....یه سریا دارن یه سریا ندارن....من با کسایی سرو کار دارم که ورزش ...

سعی کن بدنتو دوس داشته باشی عزیزم تا بقیه هم جرئت نکنن درمورد بدنت بد بگن.....مهم تر از خودت تو دنیا نیس خودت عاشق خودت باش .....

من مجردم  ولی روی زانوها وارنجم  سلولیت داره  کاریشم نکردم تاحالا

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

عزیزم چرا باید اعتماد به نفست پایین بیاد؟ این یه چیز طبیعیه اکثر خانوما دارن، بهش فک نکن اصلا

حال من حال اسیریست که هنگام فرار                     یادش آمد که کسی منتظرش نیست ،نرفت...

برو صفحه فرانک امیدی رو ببین....نشون میده که خیلی از ورزشکارام این طورین و فقط تو عکس و ایناشون با فتوشاپ درست میکنن....

البته که ورزش پارو خوش فرم میکنه و کاهش میده ولی میخام بگم اینقدر خودتو عذاب نده

عزیزم سلولیت خیلی خیلی خیلی عادیه.....یه سریا دارن یه سریا ندارن....من با کسایی سرو کار دارم که ورزش ...

مردا ميفهمن اينو؟؟اخه اينقدر تو اينستا عكساي خانما هست كه پشتشون هم خوش فرمه هم صاف كه شوهره ما رو ببينه ميگه چه اشتباهي كردم :)))))))

سعی کن بدنتو دوس داشته باشی عزیزم تا بقیه هم جرئت نکنن درمورد بدنت بد بگن.....مهم تر از خودت تو دنیا ...

ميدونم بخدا ولي ميترسم نامزدم ببينه و بگه اين ديگه چيه!اون موقع خيلي ناراحت ميشم!ميخوام اين اتفاق نيفته

2790
2778
2791
2779
2792