2821
2789
عزیزم شما خرج کن بزار کم بیاره نتونه بده هرچی شما بساز باشی اضافش خرج اون میشه

اره باید راه چاره بتراشم.

اگر بخوام یه جوری بهش بگم که کارش اشتباهه چجوری بگم که ناراحت نشه و نتیجه عکس نده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره باید راه چاره بتراشم. اگر بخوام یه جوری بهش بگم که کارش اشتباهه چجوری بگم که ناراحت نشه و نتیجه ...

اصلا نباید بگی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
ببین اون چقدر انتظار خرید لوازم بهداشتی داره تو هم بیشترشو از همسرت بگیر که به اون نرسه

اخه من دلم نمیاد حالا که میخوایم پس انداز کنیم واسه خونه و ماشین اینهمه خرج بذارم رو دلش.

ولی خواهرش براش مهم نیست میگه وظیفته بهم بدی

پ چرا خواعرشوم به شوهرم میگه وظیفته بهم پول بدی؟ درصورتی که خودمون اجاره نشینیم و درامد شوهرمم اونق ...

اون از پررویی خودشه که این حرفو میزنه وگرنه همسر شما هیچ وظیفه ای نداره ضمن اینکه اون خانوم پدرشون در قید خیات هستن 

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
اخه من دلم نمیاد حالا که میخوایم پس انداز کنیم واسه خونه و ماشین اینهمه خرج بذارم رو دلش. ولی خواهر ...

از همین ماه دو سه تا وام خونگی اسم بنویس هم پس اندازه هم پولتون جای بیخود خرج.نمیشه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
اخه من دلم نمیاد حالا که میخوایم پس انداز کنیم واسه خونه و ماشین اینهمه خرج بذارم رو دلش. ولی خواهر ...

عزیزموام بردار مجبور بشه قسطشو بده پول وامم سپرده کن ک نتونه بهش دست بزنه