2821
2789
پ چرا خواعرشوم به شوهرم میگه وظیفته بهم پول بدی؟ درصورتی که خودمون اجاره نشینیم و درامد شوهرمم اونق ...

بگو چار ستون بدنت شکر خدا سالمه برو کار کن ما تو مشکلات خودمون موندیم

جیگر من 28 شهریور دنیا اومد،فداش بشم❤😇

وظیفه اخلاقی و انسانیش هست اگر خواهرش نیاز،به چیزی داره و پدرش نمیخواد یا نمیتونه تهیه کنه و برادر میتونه...به خواهرش کمک کنه

وگرنه خیر 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه وظیفه اش نیست ولی زمانی شرایطی پیش میاد که پدر خانواده توان مالی برای ساپورت دختر را نداره در این وقت اگر برادر با داشتن توانایی مالی که ضربه ای به خانواده خودش واردنمیشه کمک مالی کنه کار بسیار شایسته وخدا پسندانه است.

وظیفه اخلاقی و انسانیش هست اگر خواهرش نیاز،به چیزی داره و پدرش نمیخواد یا نمیتونه تهیه کنه و برادر م ...

نه عزیزم پدرش بهش پول میده خودشم چند میلیونی پول داره بعد پول وسیله ارایشی بهداشتیشو انتظار داشت همسرم بده

اصلا وظیفه ای نداره چراغی ک ب خونه رواس ب مسجد حرامه اگه وضع مالیتون اوکی بود ایرادی نداشت ولی من بو ...

شوهرم خیلی ساده و دل رحمه 😔😔میدونه خواهرش چه پررو و سلیطه هس ولی بازم گاهی بهش میده از بس خواهرش زبون بازه😔

توی این دوره زمونه دیگه هیجکس وظیفه ای در قبال دیگری نداره

هر کس بتونه گلیم خودشو از اب بکشه بیرون هنر کرده

در ضمن به نظرم فقط یه زن بی رگ و ریشه میتونه اینقدر رک و بی شرمانه از برادرش تقاضای پول کنه. پس اون پدرش کجاس بزنه توی دهنش و ساکتش کنه  ؟

عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  
شوهرم خیلی ساده و دل رحمه 😔😔میدونه خواهرش چه پررو و سلیطه هس ولی بازم گاهی بهش میده از بس خواهرش ز ...

عزیزم بیخیال باش شوهرتم ی موقع میفهمه کارش درست نیس الان بهش گیر بدی ممکنه برعکس عمل کنه،وقتی ببینه تو خرج خونش کم میاره دیگه کاری نمیکنه

توی این دوره زمونه دیگه هیجکس وظیفه ای در قبال دیگری نداره هر کس بتونه گلیم خودشو از اب بکشه بیرون ...

بخدا خیلی پررو و بی ادبه خیلی خیلی دیگه از حد گذشته پررویی و بی ادبیش.

پدرش اصلا عرضه نداره بزنه تو دهنش عرضه نداره ادبش کنه میگه میترسم چیزی بگم بره خودشو بکشه مثل دخترایی که خودکشی میکنن.مامانشم که پشتشه و هم ازش میترسه.

کلا ازش میترسن .انقدر که این بشر بلانسبت شما بیشعوره

عزیزم بیخیال باش شوهرتم ی موقع میفهمه کارش درست نیس الان بهش گیر بدی ممکنه برعکس عمل کنه،وقتی ببینه ...

هعی خواهر اینقد تو گوشش خوندن وظیفته و باید اینکارو و اونکارو واسه خواهرت کنی که خودشم باور کرده.

نه عزیزم پدرش بهش پول میده خودشم چند میلیونی پول داره بعد پول وسیله ارایشی بهداشتیشو انتظار داشت همس ...

راه حل استاندارد برای موارد اینچنینی اینه که شما انقدر خرج و وام قسط برای شوهرت بتراشی که پولی برای این خاصه خرجی ها نمونه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
هعی خواهر اینقد تو گوشش خوندن وظیفته و باید اینکارو و اونکارو واسه خواهرت کنی که خودشم باور کرده.

عزیزم شما خرج کن بزار کم بیاره نتونه بده هرچی شما بساز باشی اضافش خرج اون میشه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792