2821
2789
عنوان

دوست پر رو

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 28 پست
شما رک باش  سری بعد بگو تهش کمیری از فلانی میپرسی اما نهایتا کاری ک من بهت پیشنهاد دادمو ...

دوس دارم منم رک باشم ، اما همش ب خودم میگم نکنه ناراحت بشه ،

چطوری این اخلاقمو کنار بزارم ؟ 

اون حرفشم در مورد ارایشگاه نوشتم بخون نظر بده

دور گردون گر دو‌ روزی بر مراد ما نگشت                دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بنظرم شما زودرنجین.تو کارها باید با چندنفر مشورت کردخب.

یعنی اینی ک گفته الکی نیس بعد اون همه چت ، شما بودی ناراحت نمیشدی؟ 

دور گردون گر دو‌ روزی بر مراد ما نگشت                دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
من بودم پی اشو نمیگرفتم تا خودش بیاد سرغم البته بسته به صمیمیت رابطه هم داره ها. این حرفو یکی از دوس ...

من کلا چتاشو پاک کردم پی ام نمیدم دیگه ، تقریبا صمیمی هستیم 

دوس دارم منم رک باشم ، اما همش ب خودم میگم نکنه ناراحت بشه ، چطوری این اخلاقمو کنار بزارم ؟  ...

عزیزم تو هم رک باش 

الآن من خودم رکم همیشه هم خانواده بهم میگن رفتارت اشتباه رک بودن خوب نیست

ولی باور کن دست خودمون نیست چیزی توی دلمون نیست بعضی مواقع از سادگی حرفامون رو میزنیم 

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی
بنظرم شما زودرنجین.تو کارها باید با چندنفر مشورت کردخب.

یااون حرفش در مورد شو لوازم ارایش

عزیزم تو هم رک باش  الآن من خودم رکم همیشه هم خانواده بهم میگن رفتارت اشتباه رک بودن خوب نیست ...

یعنی شده ب خودت بگی اگ الان فلان حرفو بزنم شاید بد باشه و ناراحت بشه؟

یعنی شده ب خودت بگی اگ الان فلان حرفو بزنم شاید بد باشه و ناراحت بشه؟

بستگی داره اگه موردی باشه که مهم نباشه چون میدونم طرف ناراحت میشه راستشو نمیگم

ولی اگه موضوع مهمی باشه یا ازم مشورت بخواد رک راست حرفمو میزنم

حتی اگه دعوا و بحثی شده بعد طرف اومده به من گفته بنظرت من مقصرم منم واقعیتشو گفتم آره مقصر تویی

حالا خودمم دوست دارم دیگران نظر واقعیشون رو بگن

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی
دوس دارم منم رک باشم ، اما همش ب خودم میگم نکنه ناراحت بشه ، چطوری این اخلاقمو کنار بزارم ؟  ...

مگه بقیه رک هستن به خوش اومدن یا نیومدن شماهم کار ندارنمهمه؟؟؟برات مهم نباشه  بعضی وقتا کسی ک ناراحتت میکنه و رکه باید باهاش رک باشی بهش بگو چون دیدم باهام صمیمی و رکی و بعضی وقتا هم ناراحتم میکنی منم رک فلان حرفو میزنم 

اون قضیه ارایشگاهم موکول کن به دور همی یا شو بعدی بگو فلانی اونسری ک از زبون من اینو گفتی ولی بیا مردانگی کن اگه من گفتم فلان شو یا فلان دورهمی بگیری تایمشو هم بامن هماهنگ کن ک بتونم بیام ک حرف و حدیثی پیش نیاد 

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
مگه بقیه رک هستن به خوش اومدن یا نیومدن شماهم کار ندارنمهمه؟؟؟برات مهم نباشه  بعضی وقتا کسی ک ن ...

وای چ حرف خوبی زدی عزیزم اصلا ب ذهنم خودم نرسیده بود واقعا ممنونم

بستگی داره اگه موردی باشه که مهم نباشه چون میدونم طرف ناراحت میشه راستشو نمیگم ولی اگه موضوع مهمی ب ...

پس خوبه ، خط قرمزایی داری 

وای چ حرف خوبی زدی عزیزم اصلا ب ذهنم خودم نرسیده بود واقعا ممنونم

قربانت 

کلی میگم دوست رفیق باوکن بدرد نمیخوره جز اینکه فقط انتظار دارن براشون خرج کنی و دعوتشون کنی ر

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود