2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 67 پست
انشالله عزیزم هرچی خدا بخواد  آدم خودش متوجه میشه شرایطش با ماه های قبل متفاوته من از ده روز پی ...

اخه این ترشحات را سر بارداری قبلی داشتم به خاطر همین شک کردم روز دو تاخیر بی بی زدم منفی شد 50،50موندم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دورت چند روزس؟

قبلا منظم بود ۳۱ روزه الان دوماهه اقدامم ماه اول دو روز جلوتر اومد ماه قبل دو روز دیرتر الان نمیدونم کی باید در نظر بگیرم 

ماه قبل ۱۸ ام پریود شدم امروز هم ۱۸ امه

خدایا خودت مواظبش باش
قبلا منظم بود ۳۱ روزه الان دوماهه اقدامم ماه اول دو روز جلوتر اومد ماه قبل دو روز دیرتر الان نمیدونم ...

تو هم مثل من یک هفته تا ده روز صبر کن گلم میدونم سخته راه دیگه ایی نیست.انشالله هر چ دلت میخاد همون شه💚

خدایا مرسی😍❤
شما چطوری حساب میکنید که از موعدتون گذشته من ماه قبل ۱۸ ام شدم دو روزه بی بی میزنم فقط یه خطی میفته ...

من پریودیام ۳۶ روز به بالاست ولی همیشه هر تاریخی که ماه پیش پری میشم ماه بعد همون تاریخ تستم پر رنگ مثبت میشدیعنی سی روز بعد ایندفعه چون خیلی زود علایمم شروع شد سه روز زودتر زدم که خط دومم اومد ولی کمرنگ

شماهم اگر پریودیات منظمه امروز موعدته اگه منظم نیست چند روز دیگه تست بزن

من پریودیام ۳۶ روز به بالاست ولی همیشه هر تاریخی که ماه پیش پری میشم ماه بعد همون تاریخ تستم پر رنگ ...

واسه من پر رنگ نیست ولی به چشم واضحه  دارم میبینم 😞

خدایا خودت مواظبش باش
تو هم مثل من یک هفته تا ده روز صبر کن گلم میدونم سخته راه دیگه ایی نیست.انشالله هر چ دلت میخاد همون ...

مجبورم صبر کنم حتی حس پریودی هم ندارم دیگه دیشب خیلی درد داشتم

خدایا خودت مواظبش باش