2789
عنوان

تولدجاری

205 بازدید | 17 پست

جاریم هرسال براخودش یاشوهرش تولدمیگیره ودعوت میکنه پارسال تالارگرفتن😶

من ولی زیاداهمیت نمیدم حتما تولد بگیرم براخودم یاشوهرم فقط براهم دوتایی کادومیخریم.منی که تولدنمیگیرم هرسال بایدبرم تولدوکادوببرم ولی کسی کادونمیاره پدرشوهرومادرشوهرمم توقع دارن منم مثل جاریم براپسرشون تولدبگیرم هرسال ولی من اصلاحسش نیست😬😂چیکارکنم،شماهاچیکارمیکنین

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی تولد نمیگیری دیگه توقع کادو دادن هم نداشته باش

هر کسی یه مدلی زندگی میکنه توقع خانواده شوهرتم مهم نیست

جاریت چه حوصله ای داره برا خودشون تولد میگیرن اونم تو سالن

منم تولد همسرم کیک میگیرم و خانواده هامون میان کیک و چای میخورن و کادو میرن دیگه مفصل نیست 

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

چه جاری خجسته ای داری😂تالاااار😂

اگه میری و شام و کیک و.. میخوری باید هدیه ببری😁

تو نگیر لوث میشه بابا

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
چه جاری خجسته ای داری😂تالاااار😂 اگه میری و شام و کیک و.. میخوری باید هدیه ببری😁 تو نگیر لوث میش ...

نه بابامن اصلاحوصله اینکاراروندارم😂فقط زورم میاد پول بدم کادوببرم وقتی خودم تولدجمعی نمیگیرم که برام کادوبیارن😂

واقعا چیه آخه تالار تولد می گیرند دونفره خوبه بابا 

نمیدونم والا،روحیات هرکسی فرق میکنه اون دوست داره شادیشو توجمع بقیه جشن بگیره و شلوغیودوست داره ولی من برعکسم دقیقا

نه بابامن اصلاحوصله اینکاراروندارم😂فقط زورم میاد پول بدم کادوببرم وقتی خودم تولدجمعی نمیگیرم که برا ...

خب قربونت شام و اینا میخوری دیگه😜

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
خب قربونت شام و اینا میخوری دیگه😜

توتالارکه اره .ولی توخونه جشن گرفتن باورکن اندازه یه ذره کیک ویه چای فقط به مهمونا دادن،منم ۱۰۰تومن کادودادم 😕

توتالارکه اره .ولی توخونه جشن گرفتن باورکن اندازه یه ذره کیک ویه چای فقط به مهمونا دادن،منم ۱۰۰تومن ...

خب چه خبرته😁یه شالی عطری روسری چیزی