2777
2789
عنوان

سیسمونی

126 بازدید | 14 پست

بچه ها سیسمونی بچه اولتون خودتون گرفتین یا مامانتون؟سیسمونی هرشهری با شهر دیگه فرق داره یا نه؟یعنی همه جا یکسان یا رسم خاصی داره

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای مشکل منه شوهرم میگه رسمه باید بخرن خانوادم دارن خونه میخرن پول ندارن جالا من موندم چیکار کنم😢

حالا خودم دارم پول جمع میکنم الان تقریبا شد 2ملیون ولی باز خیلی کم وقت ندارم

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 
😢واسه من سیسمونی ندادن 

چرا خودت خریدی ؟من مامانم برای ابجیم نصف داد الان خودم میخوام کم کم بگیرم تا آبجیم ناراحت نشه گرچه شوهرم  پول قرض داده به بابام.بابامم هنوز پس نداده میترسم بعدابگن که ما سیسمونی خریدیم دیگه پولتون نمیدیم

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
وای مشکل منه شوهرم میگه رسمه باید بخرن خانوادم دارن خونه میخرن پول ندارن جالا من موندم چیکار کنم😢 ...

بازمن شوهرم شاید توقع کنه اما به روم ننیاره بدشانسیم اینه که با مادرشوهرم تو یه آپارتمانیم نمیخوام بفهمن که مامانم نخریده

بازمن شوهرم شاید توقع کنه اما به روم ننیاره بدشانسیم اینه که با مادرشوهرم تو یه آپارتمانیم نمیخوام ب ...

میدونم چی میگم منم نمیخوام کسی بفهمه

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 
میدونم چی میگم منم نمیخوام کسی بفهمه

شما هنوز هیچی نخریدین

شما هنوز هیچی نخریدین

من چند دست لباسو یه خورده اسباب بازی فانتزی خریدم مشکلم کمد و سرویس کالسکشه

تو اقدامم هنوز موعدم نشده اما دیشب خیلی درد پریودی داشتم اما  پریود نشدم سر سینم ورم کرده فردا باید بی بی بزارم 

مشهد عزیزم