2777
2789

سلام عزیزم

یه جا دیدم به بچتون پپتی جونیور میدید، چی شد که دبگه بهش ندادی و الکر رو شروع کرد؟

ببین بچه منم حساسیت به پروتئین گاو داره، چندماه رژیم بودن ولی خوب نشد دکتر گفت شیرت رو قطع کن، نزدیک سه هفته بهش الکر دادم ولی تعداد دفعش رفت بالا، روزی هشت نه بار، ولی مدفوعش داشت قوام دار میشد،آخه قبلا همش آب و بلغم دفع میکرد، تو این سه هفته تعداد دفعش کم نشد ترسیدم داره به ذرت واکنش میده، آخه الکر ذرت داره

به توصیه دکتر پپتی جونیور دارم میدم،ولی مدفوعش شدیدا بلغمی، شل و سبز تیره شده، اصلا بافتش دانه دار نیست! نمیدونم داره به اینم واکنش میده یا نه

شما تجربه ای نداری؟

سلام عزیزم یه جا دیدم به بچتون پپتی جونیور میدید، چی شد که دبگه بهش ندادی و الکر رو شروع کرد؟ ببین ...

ببین من الکر میدم و بچم همیشه مدفوعش شله زیاد به شکل مدفوع بچت حساس نشو مهم نیس زیاد مهم اینکه اسهال نباشه یعنی آب مدفوع نکنه به تعداد دفعات زیاد یا اینکه مدفوع خونی نباشه یا اینکه وزن نگیره اگه بچت با هر شیر خشکی وزن گرفت یعنی خوبه بهترین شیر هم برای بچه های حساسیتی شیر مادر هست من چون شیرم به شدت کم بود بچم شیر خشکی شد زیاد رژیم مهم نیس فقط نباید شیر گاو و گوشت گوساله بادام زمینی سویا و چیزای اینجوری مصرف کرد در کل زیاد حساس نباش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم یه جا دیدم به بچتون پپتی جونیور میدید، چی شد که دبگه بهش ندادی و الکر رو شروع کرد؟ ببین ...

منم پپتی جونیور دادم خون دفع کرد . شیرم کمه نمیددنم چی بدم بخوره 😔

ببین من الکر میدم و بچم همیشه مدفوعش شله زیاد به شکل مدفوع بچت حساس نشو مهم نیس زیاد مهم اینکه اسهال ...

بلاخره شیر و گرفت بچتون؟ چند وقتشه؟؟ من دخترم چهارماهشه شیر خشک نمیخوره یه کم با سرنگ پپتی جونیور دادم خون دفع کرد. من شیرم خیلی کمه بچم گرسنه می مونه . الکر خیلی بد مزست؟؟ از پپتی جونیور بدتره؟

منم پپتی جونیور دادم خون دفع کرد . شیرم کمه نمیددنم چی بدم بخوره 😔

الکر خیلی غنی هست،بچه منکه مزشو دوس داشت، ولی بهش نساخت، چون غنی شده با آهنه ته مزه آهن میده، من چهارتا دارم گذاشتم برای فروش

اره احتمالا الان چی بهش میدی؟ بهش ساخته؟؟

پپتی جونیور

والا الان یک هفته ست دارم میدم، باید دو هفته صبر کنم تا اثر شیرقبلی از بدنش بیرون بره و بعد ببینم این سازگاره؟ 

راستی بچه‌ها به هیچ عنوان به بچه هاتون کیدی لاکت ندید، من برای سفت شدن شکم بچه کیدی دادم داااغون شد،فقط بلغم دفع میکرد، با دکتر مقدادی که حرف زدم گفت کیدی لاکت لاکتوز داره و اصلا برای این بچه ها خوب نیس، گفت ریستور یا پروبیوتیک فعال بدید

ببین من الکر میدم و بچم همیشه مدفوعش شله زیاد به شکل مدفوع بچت حساس نشو مهم نیس زیاد مهم اینکه اسهال ...

سلام عزیزم .الکر برادبچه شما خوب بودد؟؟

من تازه شروع کردم 8-9 روزه روزی یک پیمانه 

علائم خاصی تا حالا نداشته

فقط رنگ دفعش تیره شده و لکه های تیره داره 

بنظرتون طبیعیه؟؟ 

🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷