2789
عنوان

یه مشکل دارم

108 بازدید | 13 پست

بچه ها اصلا حسود نیستم به خدا ولی نمیدونم چرا دوست ندارم شوهرم به خواهرش توجه کنه خیلی ادیت میشم 

قرارمان فصل انگور❤❤❤❤شراب که شدم تو جام بیاور ومن جان❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توجه در چه حدی اخه

مثلا خواهر شوهرم بارداره هی بهش میگه خواهرم مراقب خودت باش خوب بخور یا میره دکتر واسش نوبت میگیره میره با ماشین دنبالش اخه اون شوهر داره پس شوهرش این وسط چکارس من نمیدونم

من اگه توجه کسی بهم کم بشه ب شدت حسادت میکنم دست خودم نیست

از وقتی بچم دنیا اومده اینقدر خانوادم بهش میرسن و توجه میکنن انگار من نیستم.بهشون گفتم هرچی برا بچم گرفتین برا منم باید بگیرین.هر چی برا اون درست کردین باید برا منم درست کنی

بچم 9ماهشه ها ولی دوست ندارم توجهشون کن بشه بهم

اگه خواهرشورم با من خوب باشه من مشکلی ندارم ولی من حرفم اینه وقتی اون از ما یادش نمیاد چرا ما به خاطرش این کارارو بکنیم

عزیزم کسی که به خانوادش محبت میکنه ینی بلده خوب زندگی کردنو چرا ناراحت میشی شما نبودی خواهرش بوده حتمن از اولم با هم مهربون بودن سعی کن به دید مثبت نگاه کنی قرار نیست آدم ازدواج کرد محبتو از خانوادش دریغ کنه 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

امشب داشتیم با شوهرم شام میخوردیم میگفتیم و میخندیدم یهو مادر شوهرم اومد گفت خواهرشوهرم رفته سونو گفتن وزن بچت کمه یهو شوهر منم خواهرم خواهرمش گل کرد منم گفتم اون شوهر داره شوهرش باید به فکر باشه بعدش دعوامون شد منم دلم شکست

عزیزم کسی که به خانوادش محبت میکنه ینی بلده خوب زندگی کردنو چرا ناراحت میشی شما نبودی خواهرش بوده حت ...

عزیزم خواهرش اصلا محبت کردن یاد نداره تشکر کردن و یاد نداره

عزیزم خواهرش اصلا محبت کردن یاد نداره تشکر کردن و یاد نداره

عزیزم شوهرت داره یکم زیاده روی میکنه ولی شمام هرچی بهش بگی بدتر میکنه و فکر میکنه حسودی میکنی بهتره یمدت بهش هیچی نگی و بزاری بحال خودش 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

بچه اولشو که زایید من 6ماهه بارداربودم بعد شب تا صبح بیمارستان بودم به خاطرش حتی یه بار نگفت ممنون که اومدی و موندی