2821
2789
عنوان

آزمایش خون

142 بازدید | 5 پست

سلام 

من تقریبا ۱۳ روز از اقدام ب بارداریم میگذره آزمایش خون بدم الان معلوم میشه؟؟

و یه سوال دیگه اینکه چطور میشه بی بی چک و ازمایش ادرار بارداری نشون بده ولی آزمایش خونه نه؟

انشاالله همه مامانا با دل خوش و سلامتی نی نی شونو بغل بگیرین. منم همینطور..  آمین❤
اولا  الان زوده ، اگر سر موعد پری نیومد برو آزمایش بده، آزمایش زودتر از بی‌بی نشون میده ،الان ...

اخه دندونم درد میکنه میخوام بدونم حامله نبودم صبح برم دندان پزشک

انشاالله همه مامانا با دل خوش و سلامتی نی نی شونو بغل بگیرین. منم همینطور..  آمین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقت پری شنبه هستش هنوز ۶روز مونده تا اونروز چطور صبر کنم با دندون درد

اخه دندونم درد میکنه میخوام بدونم حامله نبودم صبح برم دندان پزشک

خوب اگه دندون درد داری حتما برو آزمایش بده ، اگه باردار باشی نشون میده یا حداقل مشکوک میزنه، کاش قبل از اقدام میرفتی دندون پزشکی

خوب اگه دندون درد داری حتما برو آزمایش بده ، اگه باردار باشی نشون میده یا حداقل مشکوک میزنه، کاش قبل ...

یهو شد قبلا درد نمیکرد سه روزه درد میکنه تو این سه روز شب و روز نزاشته برام حتی میترسم قرص هم بخورم اخه تابستون باردار بودم نفهمیدم رفتم دندون پزشکی خودم باعث سقطش شدم اخه هم دوتا بی حسی زده بودم هم عکس ..😔

الان نمیخوام دوباره اشتباه کنم.

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز