2777
2789

سلام مامانا

من یه پسر سه ماهه دارم که شیر خشک می خوره . به همون اندازه که روی قوطی نوشته بهش میدم ولی انگار سیرش نمی کنه . وقتی شیرش تموم میشه و شیشه رو از دهنش در میارم گریه میکنه و هنوز شیر می خواد . کسی تجربه ای داره؟

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب روی قوطی شیرش همین قدر نوشته . ولی خودمم فکر می کنم سیر نمیشه . از یه دکتر که پرسیدم گفت دقیقا همون مقدار روی قوطی رو باید بدی . یه دکتر دیگه گفت به اندازه ای که سیر بشه بده . خودمم گیج شدم . می ترسم بیشتر بدم ضرر داشته باشه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

ببلاک کامفورت

پسرم متاسفانه فقط شیر خشک می خوره . اینم مقدار ش همین 150 تا 5 بار تو روز . ولی من چون هر دو ساعت یه بار می دم یعنی 12 بار ، میشه هر بار 60 سی سی

یه 30 تا هم اضافه می مونه که یه وعده 90 تا میدم

نه شیرم سیرش نمی کرد بعد از یه مدت هم که کامل ولش کرد

مامانایی که فقط شیر خشک می دین ، همون مقدار روی قوطی نی نی رو سیر می کنه؟

ممنون

مامانای دیگه هم اگه تجربه ای در این مورد دارن لطفا بگن ، میام می خونم