2777
2789
عنوان

ادامه بدم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 30 پست
منم خیلی دوس دارم کار کنم ولی کار نیست  ،، همه کارا شده بازاری و دو تایم که برا ما که بچه و زند ...

همش پارتيه منم مردم تا كار پيدا كنم نشده 

كاش ارزوي بزرگ شدنمو از خدا پس ميگرفتم چون هيچ چيز مثل بزرگ شدن نميتونه لبخنداي واقعيتو محو كنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر همیشه دوس داشتم کارمند جایی باشم  هییییی 😞😞

منم خيلي دوس داشتم كارمند باشم 

خيلييي بيشتر دوس داشتم معلم شم

كاش ارزوي بزرگ شدنمو از خدا پس ميگرفتم چون هيچ چيز مثل بزرگ شدن نميتونه لبخنداي واقعيتو محو كنه
اره خب ؛؛؛ مرتب کتاب میخونم؛؛؛ کاش قبلا لیسانسمو گرفته بودم😐

بهش فکر نکن😕

💑جان و جهان من تویی...داداش کوچولوی نازم خیلی دلم برات تنگ شده.لطفا برای آرامش روح برادرم یه صلوات بفرستین.ممنون

بچه ها منم دلم میخواد درس بخونم اما میبینم کار نیست نمیدونم چیکار کنم چه کار خونگی خوبه به نظرتون؟

عجب دنیاییه یه گوشش جای خندست یه گوشش جای گریه....آدم نمیدونه چی بسازه چی برقصه ...کی راست میگه کی دروغ چکار بی عیب ونقصه....
بچه ها منم دلم میخواد درس بخونم اما میبینم کار نیست نمیدونم چیکار کنم چه کار خونگی خوبه به نظرتون؟

منم خیلی فکرم درگیرش شده،،، کار خونگی من علاقه ندارم؛؛؛ 

گاهی برای همیشه کم میارم... گاهی برای همیشه میمیرم...
منم خیلی فکرم درگیرش شده،،، کار خونگی من علاقه ندارم؛؛؛ 

ارایشگری چطوره؟

عجب دنیاییه یه گوشش جای خندست یه گوشش جای گریه....آدم نمیدونه چی بسازه چی برقصه ...کی راست میگه کی دروغ چکار بی عیب ونقصه....
ارایشگری خیلی خوبه اگه یاد بگیری

اره خیلی دوست دارم دستم تو جیب خودم باشه

بله عزيزم چرا كه نه درس خوندن باعث بإز شدن فكر و افزايش اعتماد به نفس ميشه، اگر دوست داريد حتما بخونيد . در ثاني خيلي ميبينم كه خانم ها اينجا مدام ميگن كار نيست و .... واقعيت اينه كه هر كس واقعا دنبال چيزي باشه بدستش مياره الان همسر خانم هاي ني ني سايت شاغل هستن پس چرا براي خانم هاشون كار نباشه يا اين همه خانم هاي شاغل . به نظرم حتما درس بخونيد چون بالاخره با ليسانس بهتر از فوق ديپلم كار پيدا ميشه.