2777
2789
نه واقعیه من واسه ازدواجمم چله داشتم چله ام بریده شد ازدواج کردم همون ماه.ولی بارداریو هنوز امتحان ن ...

چله بری یا از چله عروس یا چله نوزاد.

اینکه زمانی که رابطه برقرار میکنین باید حواستون باشه تو مهمونی و عروسی ک عزا که میرین شما قبل همه وارد شده باشین وگرنه چله عروس میفته روتون. و یا بچه باید بالاتر و زودتر از همه وارد خونه بشه. از قدیما بوده منم فقط شنیدم

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...

چله بری عروس میدونم با روده گوسفند قربانی شده روز عید قربان هست از قصابا که بپرسین بهتون میگن و اینکه روز چهارشنبه چله بری میکنن. و یا نخ ابریشم هفت رنگ تو اینترنت سرچ کنید واستون میاره

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم من چله بری کردم 4هفته پیش برای باردار شدن .دعا کن جواب بگیرم.4 ساله باردار نمیشم هردومون هم سالمیم همه جوره هم دکتر رفتم همش سالم بوده اخرش کتاب باز کردمپیش یه سید گفت چله داری حالا انجامش دادم امیدم به خداست

4 سال و 7 ماهه اقدامم😔😔😔خدایا نگاهم به دستای توعه😔