2777
2789
عنوان

من چی بگم بهش اخهههه؟؟؟؟😠😠😠بیاید بگم ..

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 55 پست
نوش دارو بعده مرگ سهراب خوب شاید واقعا راس بگه خودتون رو بزارید جای دختره شاید راس بگه شاید واقعا تو ...

داداشم میگه دیگه نمیخامش😟میگه دلم میسوزه براش

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدم شاید مشکل از خودش باشه انقد تو نخ داداشت بوده و بهش زنگ میزنه ک حواسش ب زندگی خودش نیست شوهرشم حق داره بدبخت اه این دخترا بمیرن بهتره

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 

منم یه بنده خدایی رو میشناسم تو دوران عقد  میخواست طلاق بگیره رفت دوست پسر قبلی شو پیدا کرد با هم تا دم دادگاه هم میرفتن. طلاقش و گرفت و ازدواج کردن. البته پسره هم یه ازدواج نا موفق داشت

شهدا شرمنده ایم 😢
ن بخدا دلش سوخته انقد گفته

همچین زنی دلسوزی نداره ، شما رویه برادرتون کار کنید آینده خودش رو با یه زن خیانت کار ... خراب نکنه .

سه دسته از آدمها را هیچ گاه فراموش نکن   کسی که در سختیها یاریتان می کند    کسی که در سختیها رهایتان می  کند     کسی که سختیها گرفتارتان می کند   

به داداشت بگو اصلا دخالت نکنه چه بسا ممکنه پای خودش گیر بیفته شوهر اون خانوم اگر تو دادگاه یه درصد بگه من به زنم شک دارم و پرینت بگیرن پای داداشت میاد وسط و کلی بدبختی داره

داداشم میگه دیگه نمیخامش😟میگه دلم میسوزه براش

همه آدما اشتباه می کنن نخواستن از روی اشتباهی که کرده کار درستی نیست مطمعن باشید از روی دلسوزی نیست از روی دوست داشتنه به شما اینطور میگه غرورش اجازه نمیده 

زندگی درک همین اکنون است .....

بترسونینش،بچست هوای عشق قدیم زده سرش داره زندگیشو خراب میکنه،مطمینش کنید طلاق بگیره داداشت باهاش ازدواج نمیکنه قاطع حرف بزن و از طرف داداشت نه خودت

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،