2777
2789

سلام بچه ها داداشم امروز زنگ زده بهم ..چن روزه مضطرب و نااااراحته حالا فهمیدم چی شده😕😕😕😕

دوسه سالی بایه دختر دوس بود همو میخاستن ماهم درجریان بودیم و خانواده اون....

خلاصه اخراش سردشده بودن ک دختره رفت و شوهر کرد چون برادرم شرایط ازدواج نداشت...

حالا بعد از دوسال ک عروسی کرده همممنش ب داداشم زنگ میزنه و میگه میخام طلاق بگیرم باتو باشم...شوهرم اله بله....

خسیسه و...این داداش دیونمم برداشته واسش پول ریخته کارتش..اینم بگم اون یه شهره دیگس..

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍

حالا داداشم ب من زنگیده میگه این دوهفتس یسررره بمن زنگ میزنه مثه اینکه رفته خونه باباش قهر😐

چند روزی اسمان نزدیک است...لحظه ها را دریاب...سلامتی همه مریضا و برادرم صلوات😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای بابا 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

دختره ی عن

فشارم افتاد  

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤