منم دنبال ایده بودم تا فهمیدم باردارم به خونه نرسیده شوهرم مامانم مادرشوهرم بابام برادرم خواهرشوهرم گدرشوهرم همه میدونستن، همه رو هم خودم زنگ زدم تا خونه دونه دونه
💞فان مع العسر یسری💞صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم
برای مطلع کرن همسرتان از این خبر خوب چند لباس نوزادی بخرید و آن را در جایی در دید همسرتان آویزان کنید. حتی می توانید لباس ها را شسته و از همسرتان بخواهید آن ها را از ماشین لباسشویی بیرون آورده و در بالکن پهن کند.
در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام اکنون او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقت شریک شده ام ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم🤗
می توانید یک صندلی اتومبیل مخصوص کودک بخرید و آن را در اتومبیل پدر آینده نصب کنید! حتی می توانید یک عروسک زیبا هم داخل آن بنشانید. این روش بهترین شیوه برای غافلگیر کردن همسرتان است
در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام اکنون او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقت شریک شده ام ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم🤗
والا اون زود تر از من با خبر شد چون روز پریودیمو میدوننست برام بیبی چک خرید دید مثبت شد خودش بردم ازمایشگاه خودشم جواب گرفت ولی خیلی هم ذوق زده شد گفت وقتی ازمایشگاهی گفت مبارکه اینقد غرور گرفتم که انگار شاخ فیل شکوندم
آلبوم عکسهاي خودتان را همراه با همسرتان ورق بزنيد. در صفحه آخر ميتوانيد عکس سونوي خودتان را بچسبانيد!