2777
2789
عنوان

خانم خوشگلایی که حس میکنن زندگیشون سرد شده بیان یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 1510256 بازدید | 33827 پست

رویا جون و گل بوته جون ما هنوووووز همچنان حرف نمیزنیم امشب هم نیومد‌خونه مامانم خودم تنها رفتم و اومدم ؛ مطمئنم تا من پیشقدم نشم اون نمیاد جلو😐😐😐  خیلی دلم براش تنگ شده😶 

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر ؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد ❤😍😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میشه کمکم کنید😔

تا حالا شده از همه آدمای اطراف به جز مادر و پدر متنفر بشین؟

مخصوصا شوهرتون

من متنفرم از اینکه بخاطر خانوادش گاهی باهام حرف نمیزنه،متنفرم از اینکه الان دارم گریه میکنم و خوابیده

متنفرم از مامانش

از خواهرش، خانواده عوضیش زندگیمونو جهنم میکنن

ازشون متنفرم حالم ازشون به هم میخوره

بعد از ۱ ماه که جون کندم برای زندگیم

امروز گفتم خونه مامانت نمیام،من بهش قول نداده بودم گفتم فردا هم میخوایم بریم دیگه امروز نریم بخواب شب بریم خونه مامانم

نگو آقا به ننش گفته میایم

از ساعت ۶ عصر شده برج زهر مار تا از خونه مامانم برگردیم

الان مه آره من به مامانم گفتم میایم،خراب شدم

من مثل مترسک از اول هرچی تو گفتی گوش کردم در صورتی ک بخواد کاری کنه خدا هم جلوشو نمیگیره،نه درس میخونم نه دیگه سرکار میرم هفته ای ۱ بار خونه مامانم میرم

میخواستم بخاطرش بچه دار بشم

الان دارم های های گریه میکنم اون خوابیده

انقدر گریه کردم نفسم رفت،انقد زدم به سرم ، سرم درد میکنه

بخدا اگر از خدا نمیترسیدم خودمو میکشتم داغ به دلش میذاشتم

ی وقتایی ک اینطوریه دلم میخواد زنگ بزنم بابام بیاد ببرم 

الان به نظرم منفور ترین آدمه زمینه

همون خدایی که من رو آفرید و تا این سن همیشه مراقبم بوده،خودش مراقب کوچولومه مثل دوست کنارشه

ی وقتایی میشه فرشته

ی وقتایی مثل الان حالمو  بهم میزنه

دلم میخواد هرچی از دهنم در میاد تو پیام براش بنویسم

اگر کسی آنلاینه بیاد حرف بزنیم دارم خفه میشم

همون خدایی که من رو آفرید و تا این سن همیشه مراقبم بوده،خودش مراقب کوچولومه مثل دوست کنارشه
ی وقتایی میشه فرشته ی وقتایی مثل الان حالمو  بهم میزنه دلم میخواد هرچی از دهنم در میاد تو پیا ...

من امروز با بابام درد و دل کردم

منم دقیقا حی تو رو دارم کلی الان میدونم منتظره من برم بغلش و بگم بیخیال بیا اشتی ولی عمرااااااا این دفعه دیگه نمیرم باید بدونه ک منم غرور دارم 😊😊😊دلم براش تنگ شده نزدیک یه هفتس شکرابیم ولی باید تحمل کنم  

من امروز با بابام درد و دل کردم

نمیتونم

بابام بهترین مردیه ک تو زندگیم دیدم

ی کوچولو زیر چشمام پف میکنه دنیارو با هم میزنه،ی بار پیشش بغض کردم داشت دیوونه میشد

نمیتونم

این کارو بکنم شوهرم ناراحت میشه

نمیتونم بابام بهترین مردیه ک تو زندگیم دیدم ی کوچولو زیر چشمام پف میکنه دنیارو با هم میزنه،ی بار پ ...

بابای منم همینطور ولی دیگه امروز خیلی عصبی بودم خیلیبییی ولی خودم تنها رفتم خونه مامانم شب یلدا اون نیومد، خیلی هم خوش گذشت اومدم خونه دیدم خونس شام هم نخورده رفت سر یخچال دید از غذا خبری نیس رفت پایین خونه ننه جونش 

بابای منم همینطور ولی دیگه امروز خیلی عصبی بودم خیلیبییی ولی خودم تنها رفتم خونه مامانم شب یلدا اون ...

انقدر از مامانش بدم میاد ،انقدد ازش بدم بیاد میترسم آخر برم بکشمش یا ی بلایی سر خودم بیارم

الهی خدا این روزارو سر دختراش بیاره ک الانم داره میاره

ی بار مامان دید انقدر ناراحتم،از ته دل ناله کرد سر دختراش بیاد

آخه من با ۲۲ سال،چرا باید بخاطر اون عوضی آرزوی مرگ کنم

انقدر از مامانش بدم میاد ،انقدد ازش بدم بیاد میترسم آخر برم بکشمش یا ی بلایی سر خودم بیارم الهی خدا ...

چیکار میکنه مگه؟ منم ۲۲ سالمه

بچه ها تورو خدا چرا قهر میشین ، چرا میذارین کار ب قهر بکشه؟! مگه چقد میخایم زندگی کنیم ک نصفش با قهر و دعوا بگذره ؟

حیف نست اخه

عزیزم بنظرم خیلی مسخره س واسه همچین موضوعی بحثتون شده و داری گریه میکنی

ماه پیشانو جان شما چرا یه هفتس قعرین؟ اصن چطور دووم میارین؟ چرا گذاشتین این چیزا واستون عادی شه؟ 

نکنین تو خدا

بین زن و شوهر غرور معنایی نداره، همین غروره لعنتیه زندگی رو داغون میکنه

با هم لج نکنین ، چرا قهر اخه؟ خب حرف بزنین همون لحظه تمومش کنین

لینک کانال ورزشی من😊@badansazi_ba_fafa

سلام دوستان من تازه امشب این تاپیک رو دیدم دارم میخونمش و گلبوته خانم تاپیکتون عالیه منم قبلا رفتارم خیلی خوب بود و بقیه حسادت میکردن ولی الان هرکاری میکنم نمیتونم مثل قبل باشم یه سوال شما میگین همه لیاسهای کهنه رو بندازیم و لباس جدید و خوب بپوشیم ولی با این وضع اقتصادی و وقتی شوهر ادم بیکار باشه و تو این گرونی و با دوتا بچه میشه من خیلی دلم میخواد اینجوری باشم ولی الان حتی برای بچه هام لباس نخریدم چه برسه به خودم.؟لطفا بهم کمک کنید خیلی بی انگیزه و افسرده شدم

ماه پیشانی بخاطر حس الانت خیلی ناراحت شدم 

متاسفانه شوهرم اومده خونه

ببخش باید برم

در اولین فرصت میام عزیزم

دوستان راهنماییش کنین و تنهاش نزارین با این حالش

مرین جان شمام صبور باش عزیزم 

‏همه فکر میکنن من رازدارم ولی واقعیت اینکه من یادم میره چی گفتین🤦🏻‍♂️😂