2777
2789
عنوان

خاستگارر

331 بازدید | 10 پست

من دوساله جدا شدم

خیلی همسرمو دوست داشتمو حتی بعد طلاق هم باهاش رابطه داشتم اما دوست داشتن یه طرفه بود فهمیدم دوست دختر داره و میخواد نامزد کنه خیلی بهم سخت گذشت

ولی قبل ازدواجم با اون من پسرداییمو دوست داشتم و بعد گفتن ک ما میخواسیم بیاییم اما الان ک جدا شدم حرفی نمیزنن

و یه فامیلای دیگمون با شرایط خوب اومده خاستگاری ..من دلم بهش نیس ولی خانوادم میگن قبول کن اما من پسرداییمو میخام به نظرتون چیکارکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم اول کامل از فکر همسر سابقت بیا بیرون،بعد شرایط خودتو به ثبات برسون،خودشناسی داشته باش،ببین خواسته ات از زندگی و کلا زندگی مشترک چیه،علاوه بر جذابیت اولیه که طرف مقابلت باید برات داشته باشه ببین به بلوغ اجتماعی و فکری و عاطفی رسیده یا نه ،خودتم بررسی کن از این لحاظ ها،،ببین هم سطح و هم نظرید یا نه،کلا بسنج طرفتو ،انقدر سطحی باعث میشه خدایی نکده به جبر دیگران ازدواج کنی و دچار مشکل بشی و چون ازدواج دومت هست دیگه نتونی راحت برگردی

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند

خب ینفر رو ک خیلی قابل اعتماد باشه واسمی هم از شما نبره بفرس باپسرداییت و خانوادش صحبت کنه ببین نظرش درباره شما چیه ایا شمارو میخواد یا ن یا اینکه اون واسطه شمارو بهشون پیشنهاد بده بگه دختر خوبیه برا پسرتون بگیرینش اینجوری متوجه میشی نظرشون چیه،،درباره خواستگارتونم اگ ازش چندشتون نمیشه ک بنظرم چنبار باهاش صحبت کنین بیرون برین شاید بدلتون نشست الان چون ب پسردایی فک میکنین برا همینه نمیتونی انتخاب کنی

کــــاش دلهـــا در چهــره ها بــود
خب ینفر رو ک خیلی قابل اعتماد باشه واسمی هم از شما نبره بفرس باپسرداییت و خانوادش صحبت کنه ببین نظرش ...

اخه از لحاظ اخلاقی خیلی بهتر این خاستگارس 

چرا من دختر شدم ک باید انتخاب بشم

اخه از لحاظ اخلاقی خیلی بهتر این خاستگارس  چرا من دختر شدم ک باید انتخاب بشم

گلم شما پسر داییتو به عنوان شریکت زندگی که نمیشناسی چون بهش علاقه ام داری فکر میکنی دیگه خیلی عالیه، بنظرم پیشنهاد این خانوم(فرستادن واسطه) برای فهمیدن نظر پسر داییت مناسبه،اما باز میگم تو ازدواج دوم خیلی باید بیشتر از اولی دقت کنی ،به خاطر فشار اطرافیان یا فشار تنهایی اشتباه نکنی

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
اخه از لحاظ اخلاقی خیلی بهتر این خاستگارس  چرا من دختر شدم ک باید انتخاب بشم

خب پس باید همون واسطه رو بفرستی تابا خونواده داییت صحبت کنه،یا اینکه اگ خیلی ب پسرداییت اعتماد داری خودت بهش بگو ببین احساست چیه بمن...

کــــاش دلهـــا در چهــره ها بــود