2777
2789
عنوان

چی پیدا کرده بود؟

271 بازدید | 24 پست

بچه ها توی تاپیک پربیننده یه تاپیکی به اسم ببینید تو ماشین شوهرم چی پیدا کردم هست که قفل شده.چی پیدا کرده بوده تو ماشین شوهرش؟از فضولی دارم میمیرم من  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه پاکت سیگار

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

من و همسرم هر چند وقت یه بار دو نخ میگیریم می کشیم.

چقدم سرفه می کنم من😂😂😂

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

تاپیک چرتی بود الان مردا یکارایی میکنن ک سیگار توش گمه من شوهرم قلیونمیکشه چن بارم جلو خودم سیگار کشید حالا تاپیک بزنم😕😕

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢