2777
2789

سلام عزیزان

دکترم برای پسرطلا اکو قلب نوشته

همه جا اقا بود اکو کاردیو گرافشون

اصلا خانم پیدا نکردم

دکترم گفته برم پیش رضا گرامی که الوند هست

اگر شما عزیزان خانمی میشناسید معرفی کنید خدا خیرتون بده😙

من برم پیش اقا واقعا اذیت میشم😫 ذوب میشم

در درجه اول اگر خانم باشه برم

اگر نبود اون موقع دیگه مجبور شم میرم دیگه!

پسر قشنگم! ممنونم که با اومدنت داری رنگ میدی به زندگیمون. حسابی بچرخ و بزرگ شو که سخت منتظرتم!با دل پاکت دعا کن و از خدا بخواه حاجت همه ی کسانی که منتظر یه فسقل مثل خودت اند برآورده بشه. آمین

منم رفتم بابا اصلا نگاهشون به مانیتور هست 

شکم مارو نکاه نمیکنن

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
منم رفتم بابا اصلا نگاهشون به مانیتور هست  شکم مارو نکاه نمیکنن

یعنی به بدن نگاه نمیکنه؟

اخه خیلی باید شلوار رو بدی پایین

میمییییرم!

پسر قشنگم! ممنونم که با اومدنت داری رنگ میدی به زندگیمون. حسابی بچرخ و بزرگ شو که سخت منتظرتم!با دل پاکت دعا کن و از خدا بخواه حاجت همه ی کسانی که منتظر یه فسقل مثل خودت اند برآورده بشه. آمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا فکر میکنم بهش فشارم میفته😑

هر دفعه برای سونو دکتر میگه شلوارتو بده پایین تر!

یعنی به بدن نگاه نمیکنه؟ اخه خیلی باید شلوار رو بدی پایین میمییییرم!

نه عزیزم لازم نیست از اون پایین سنو کنه واسه من تقریبا وسط شکمم بود

نکند فکر کنی در دل من مهر تو نیست❤.                     گوش کن! 👂نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست.                          😊😊😊😊☺☺☺☺😄😄😄😄                                                                                                    هرگز ننشین متر بزن خوبی خود را😉                         اندازه ی خوبی به ندانستن آن است❤☺
نه عزیزم لازم نیست از اون پایین سنو کنه واسه من تقریبا وسط شکمم بود

یه خانم پیدا کردم

رویا عیسی تفرشی

وقت گرفتم

بیمارستان مفید هم بود خیلی ارزون تر فقط صبح وقت داشت

من شاغلم نمیتونم صبح

عزیزم من به این هوا رفتم بیمارستان بقیه الله که برای سپاه هست راحت باشم سونوگرافیم رو که یه پسر جوون انجام داد که واقعا عذاب کشیدم تازه اورژانسشم مرد بود شانس اوردم تزریقاتم تو سرم بود 

عزیزم من به این هوا رفتم بیمارستان بقیه الله که برای سپاه هست راحت باشم سونوگرافیم رو که یه پسر جوون ...

عجب😑

ادم نمیدونه کجا میتونه راحت باشه دیگه!

هی میگن دکتر که محرم بابا!

اخه تا وقتی دکتر زن هست چرا مرد بیاد منو سونو کنه😶

منم پیش ایشون رفتم کارشون حرف نداره خیلی دقتشون بالاست

جدی؟

خدا رو شکر