2777
2789
عنوان

مرغ چجوری بپزم

281 بازدید | 25 پست

اول با ادویه و رب و اینا باید پخت و 

بعد تو روغن سرخ کرد 

چجوری

میخوام سرخش کنم

ولی نمیدونم اول با رب و ادویه اپز کنم و بعد تو روغن خالی سرخش کنم یا راه دیگه داره

میشه بگید

اول باید پخته بشه بعد سرخ بشه

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

پیاز رو سرخ کنید 

مرغ رو باهاش تفت بدید 

بعد برگ بو و ادویه و فلفل دلمه اضافه کنید و تفت بدید

بعد رب رو با کره سرخ کنید و تفت بدید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می خواین چی درست کنین؟ مرغ سرخ شده یا زرشک پلو؟

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

اگه میخوای آب داشته باشه اول با نمک سرخش کن بعد یه خورده آب و ادویه و رب بزن اگه آب دار نمیخوای اول با آب و ادویه آب پز کن بعد سرخش کن

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤

اول مرغ رو با یک عدد پیاز و هویج و چندتا دونه سیر ابپز کن  بعداز اینکه مرغ پخت سرخش کن 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

اگ مرغت تازه هس اول سرخ بعد ت اب سس و پیاز فلفل دلمه و سیر و ادویه

اگ مرغت یخ زده اول ابپز  ت پیاز و فلفل دلمه بعد سرخ میکنیم و میریزم ت سس گوجه

رهـا جونم خوشا ب بخت بلندم ک تورو دارم

خیلی سارده پیازتو درشت خرد کن روغن بریز توش بعد با مرغا همزمان سرخشون کن و بعد زعفرون بزن روش و رب بریز و سرخ کن یکمم ابلیمو برای ترش تر شدنش بعد اب بریز روش تا روی مرغا گرفته بشه تمام

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
اگه میخوای آب داشته باشه اول با نمک سرخش کن بعد یه خورده آب و ادویه و رب بزن اگه آب دار نمیخوای اول ...

یعنی اگر رو نمک بذاریم تا تفت بخوره مرغ نرم و ابداره؟

ببخشید میشه یه توضیح راجب این نمک بدی؟

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز