2777
عنوان

ادامه تحصیل

126 بازدید | 30 پست

سلام بچه ها من ۲۶ سالمه و ۶ سال پیش مدرک فوق دیپلم شهرسازیمو گرفتم و ادامه ندادم

۵ساله متاهلم  همیشه دوس داشتم ادامه تحصیل بدم هم حس تنهایی بهم دست نمیده چون خونه کلا تنهام شوهرم بازاریه 

حس افسردگی و پیری میکنم .میدونم الان مامانم بفهمه میگه ادامه نده 😞

اما دلم میخواد بیرون برم دوست پیدا کنم دانشجو باشم.... بنظر شما کارم اشتباس؟ 

لطفا نظرتون رو بگین

هر چیز که در جستن آنی، آنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیر نیست؟

نه بابا دیر چیه مردم پنجاه سالشونه  تازه شروع میکنن به درس خوندن

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
نه بابا دیر چیه مردم پنجاه سالشونه  تازه شروع میکنن به درس خوندن

مندتا سر کوچه بخوام تنها برمدمامانم میگه چرا رفتی آخه تنهایی.

میترسمدمثله مامانم تو خونه غرغرو بشم خیلی رو منوتاثیر میزاره

مندتا سر کوچه بخوام تنها برمدمامانم میگه چرا رفتی آخه تنهایی. میترسمدمثله مامانم تو خونه غرغرو بشم ...

متاهلی عزیزجان دیگه به مامان نباید وابسته باشی بیست وشش سالته گلم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
دیر نیست؟

نه دیر نیست. من ایران نیستم. اینجا بعد از بازنشستگی هم میرند دانشگاه و یک رشته جدید می خونند برای علاقه یا مثلا برای اینکه خودشون می خواهند یک کار جدید را راه بندازند...

ز گهواره تا گور دانش بجوی...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
وا 26سالته میگی دیر،من سی سالمه میخوام کنکور شرکت کنم پس اعتماد به نفسم خیلی زیاده

شاید خانوهدت پشتتن. 

اما من نه 😔 

فقط همسرم😍

متاهلی عزیزجان دیگه به مامان نباید وابسته باشی بیست وشش سالته گلم

آخه مامانم طبقه پایینه ما میشینه. همش منو چک میکنه اگه نرم پایین روزی نارراحت میشه

من ۲۸ سالمه یه لیسانس دارم ۶ سال کارکردم الان باز دارم میخونم واسه کنکور پزشکی قبول شم.

میدونی کی دیره؟ وقتی ۷۰ سالت میشه و ته دلت حسرت میخوری که به روءیات نرسیدی

به اون لحظه ای فکرکن که توی ۷۰ سالگی یه لحظه به خودت میگی ای کاش ادامه داده بودم

اونموقع دیگه جوونی الانتو نداری.

آدم یه بار بدنیا میاد عزیزم فقط یه بار فرصت داری به افسانه ی شخصیت"رویایی که تو دلته و نمیتونی فراموشش کنی"برسی فقط یه بار!

پس من بهت میگم تا ۴۰ یا ۵۰ سالگیتم حتی دیر نیست.

میدونی مامانا بعضیاشون خودشون قربانی شرایط شدن تو قربانی نباش تو راهی رو برو که دلت میگه

سخته ها باید پوستت کنده شه

ولی ارزشش رو داره،به لحظه ای فکرکن که تو اخر مسیرت برمیگردی عقب لبخند میزنی با رضایت و میگی ایول بابا دمت گرم از پسش براومدم.

به این فکرکن که اونموقع چقدر برای بچه ات برای همسرت برای مامانت و مهم تر از همه برای خودت جایگاهت بالاتر رفته!

چون به هدفت و به رویات رسیدی

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
آخه مامانم طبقه پایینه ما میشینه. همش منو چک میکنه اگه نرم پایین روزی نارراحت میشه

خو این فرق میکنه بااینکه دائم مواظبت باشه