2777
2789
عنوان

ی رژیم سریع تو دوماه بیست کیلو

| مشاهده متن کامل بحث + 321708 بازدید | 1697 پست
خب ببین من موافق قرص نیستم راستش نهایتش گیاهی  ولی اگر مشورت با دکتر کردی بخور  و حتما ا ...

ایگوانا جون جواب من رو ندادی. 

راه حلی برای پر شدن ساق پا تو خونه هست.

چند تا تمرین با صندلی دیدم به نظرت فایده داره  یا باید برم باشگاه?

میشه۲۲.۴ دقیقا نرمالی عزیزم اضافه نداری

سلام فرناز جون

میگم نمیدونم چرا وزنم تکون نمیخوره

اگ ی وعده مراعات نکنم

یا ی روز استراحت بدم ب خودم سریع بر میگردم بالا

خیلی ناراحتم

ب خدا اگ بدونی با چ سختی دارم کم میکنم

همیشه گرسنم

ی راه حلی برام بده

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی توی 42 روز 18 کیلو.واقعا راست میگی؟چطور ممکنه اخه

سلام ببخشید من نت ندارم نمیتونم بیام بله الانم 20 کیلو شده از اون موقع تا الان 3 کیلو دیگه کم کنم دیگه نمیخوام ادامه بدم آخه خیلی لاغر شدم 

❤️❤️❤️ببین وقتی بدن عضله باشه بارداار بشی هم خیلی اضافه نمیکنی  هم اینکه بعدش خیلی زود دوباره ...

سلام ایگوانا جان چنتا سوال داشتم اگه میشه لطفاً جواب بده..من وزنم زیاد نیست سوالم در مورد حجم دادنه. قدم ۱۶۷وزنم۶۲. می‌خوام باس ن و رونهام بزرگتر بشه. باشگاه میرم و اسکات و لانگز و حرکات باس ن را انجام میدم.دوماهه با وزنه کار میکنم اما هیچ تغییری تو سایز با سن و رونهام ایجاد نشده.مرغ و ماهی و سویا و کلا غذاهای پروتئین هم میخورم.پیشنهادی داری تو تغییر رژیم یا ورزشم که نتیجه بگیرم حداقل یکی دوسانت حجم باس نم بزرگ بشه؟؟؟ ممنون میشم جواب بدی

خب ببین من موافق قرص نیستم راستش نهایتش گیاهی  ولی اگر مشورت با دکتر کردی بخور  و حتما ا ...

سلام ایگوانا جان خوبییی؟ پسرم سه سالشه برای تیزرهای تبلیغاتی و کلا کارهای هنری و بازیگری و...ازکسی مشورت گرفتم گفتن آموزشگاه پانیذ خوبه.نظر شماچیه؟چیکارکنم؟؟

NeVeR GiVe Up😎
⁉️⁉️⁉️bmiشما چنده؟؟اول از همه هرکسی میخواد برنامرو شروع کنه لطفا توده بدنی خودشو حساب کنه و اینجا بن ...

عزیزم  عدد من ۲۴ شد 

قد ۱۵۸   وزن۶۱

ولی دوست دارم ۵ کیلو کم کنم.. 

این رژیم ک گفتی رو انجام بدم ؟ 

سفارش تایپ ، ترجمه ، پایان نامه و Spss پذیرفته میشود... عکس بفرست، صدا بفرست ، تایپ شده تحویل بگیر  
عزیزم  عدد من ۲۴ شد  قد ۱۵۸   وزن۶۱ ولی دوست دارم ۵ کیلو کم کنم..  این رژیم ک ...

اره عزیزم 

انجام بده فقط چون اضافه وزن نداری احتمالا تو ماه اول نهایت ۳تا کم کنی

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
سلاام عزیزمم خیلی عالیه اولا تبریک میگم  دوم هم این ک حتما میشه بله❤️❤️

فرناز جون سلام ، مرسی که به بچه ها کمک میکنید🥰 من هم ورزش میکنم ولی خب چون اضافه وزن ندارم رژیم خاصی نمبگیرم الان دارم رو عضله سازی کار میکنم، یه سوال؟ با اینکه میدونم سینه بافتی هست که حجیم نمیشه😢اما شما راهکاری داری تغذیه ای که بشه حجیم کرد یکم؟   @ایگواناا  

دختری در من ساز امیدواری مینوازد 💫🎻                       🦄🐰animal lover🐶🐥                                                                              aphrodite 🧚🏻‍♀️
فرناز جون سلام ، مرسی که به بچه ها کمک میکنید🥰 من هم ورزش میکنم ولی خب چون اضافه وزن ندارم رژیم خاص ...

سلام عشقمم خوبی؟؟؟راستش سینه نه بادکش و اینا هم اثری نداره خیلی از دوستام امتحان کردن 

فقط میتونی سفتش کنه 

روغن خراطین اصل اگر گیر بیاری واقعا تا نیم سایزموثره کاملا

مصرف رازیانه هم خوبه

سلام عزیزم  جواب منو دیگه نمی دی .  😞😞 چوب خط سوالام پر شده.  ☹😢😢

سلام عزیزم باور کن ماه قبل فقط چن روز سر زدم ب سایت 

این چ‌حرفیه هرکدومو بخونم ج میدم حتما😍😘😘😘😘❤️