2777
2789
عنوان

ی رژیم سریع تو دوماه بیست کیلو

| مشاهده متن کامل بحث + 330005 بازدید | 1697 پست
عریزم ۱۸سالشه. حتما بدن قوی تری داره و وزن کم میکنه. ولی مطمین باش برمیگرده. اگه بالون یا حلقه بزارن ...

بخداقسم انقد باهاش حرف زدم ک حساب نداره...میگه ن فقط عمل چون ماشاالله خیلی وزنش بالاس و توده بدنیشم بیشترازحدمجازه...باورت میشه بعضی شبا میشینم گریه میکنم بخدا..هرکاریش میکنیم رژیم نمیگیره چندباردکتربردیمش ولی رعایت نمیکرد...بخدا تین پست شمارو دیدم زار زدم ک چرااخه باید اینجوری بشه...امکان داره عمل کنه و نتیجش خوب شه؟چون دکترم ک بردیمش گفت بایدعمل شه چون بیشترازحدمجازه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=76511272]قرص روغن ماهی یا امگا تری هم عااالیه برای چربی سوزی شکم ولی نحوه ی مصرف داره پیشنهاد میکنم با ی دکتر ...[/QUOTE

عشقم یکی از بچه‌ها اینجا گفت که عرق رازیانه هم باعث لاغری میشه کای هم خاصیت داره واسه خانوما کم شدن موی زاید و اندام زنانه و... شما هم تایید میکنی خوردنشو با رژیم منافاتی نداره لاغر میکنه واقعا 

به آرزوهام قول رسیدن دادم.😄 من لایق بهترینام😄
بخداقسم انقد باهاش حرف زدم ک حساب نداره...میگه ن فقط عمل چون ماشاالله خیلی وزنش بالاس و توده بدنیشم ...

چند تا دکتر خوب و دلسوز ببرش. به یه دکتر اکتفا نکن. انشالا که هر چی خیره براتون پیش بیاد. برای سلامتیش صلوات میفرستم 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

همیشه باید ۶۰ کیلو بمونم. با ورزش و کالری شماری.....🙂
افرین ده بار نری عادت میکنی من الان همینطوریم واسم اصلا دگ مهم نیس غذا

فرناز جان منم تو همین سه چهار روزه خیلییی کم اشتها شدم و خیلیییی کمتر از رژیم حتی مصرف میکنم

از وزنم رو ترازو عکس گرفتم همین روزا با یه سومرایز روبه روت میکنم و یه عکس جدید از ترازو

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
فرناز جان منم تو همین سه چهار روزه خیلییی کم اشتها شدم و خیلیییی کمتر از رژیم حتی مصرف میکنم از وزن ...

خیلی خووبه ثنا جووون 

شک نکن ک سبک میشی 

چون روغن و برنج الکی ادمو کسل میکنه❤️

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
[QUOTE=76511272]قرص روغن ماهی یا امگا تری هم عااالیه برای چربی سوزی شکم ولی نحوه ی مصرف داره پیشنهاد ...

عزیزمم رازیانه تا جایی ک من میدونم لاغر نمیکنه و برای زیاد شدن شیر و تو بعضی موراد بزرگ شدن سینه مصرف میکنن و تو بعضیا حتی باعث‌چاقی میشه  درسته ک شاید ب عنوان ضد چاقی باشه ولی چون استروژن بالایی داره رث بعضیا عکس عمل میکنه 

من نه پیشنهادش نمیکنم اصلا

حالا یکی بگه اگر در روز ۵ ساعت پیاده روی و ورزش قاطی با هم دیگه داشته باشم با یه رژیم متعدل میتونم ت ...

هرچی ورزش بیشتر باشه قطعا سریعتر لاغر میشی 

این رژیم الان متعادله اگ واقعا یکی هرروز ۵ساعت ورزش کنه(ک من اصلاااااا قبول ندارم همچین حرکتی رو )

اا ماهی ۸کیلو راحت میتونه کم کنه

چرا قبول نداری؟یعنی از اساس اشتباهه؟

بله ورزش زیاد و سخت هم اشتباهه چون بدنتون ب اون حجم از فعالیت عادت میکنه و درسته ک زود میاید پایین ولی بعد اون ب هردلیلی نتونید روزی چن ساعت ورزش کنید و غذا بخورید کم کم بالا میرید 

یا مجدد بخواید وزن کم کنید دگ خیلی سخت میشه 

چون سیستم بدن هوشمنده و برنامشو شما بهش میدی و اون خودش مطابق اون عادت میده 

خب روزی دوساعت پیاده روی و یک ساعت رقص چی؟ این نرماله؟

روزی یک ساعت کافیه عزیزم برای شروع چون خیلی زود وزنت استوپ میکنه تا عید ۱۷کیلو کم کنی بس نیس؟؟