کم کنم بهم بگید.... میدونم نی نی سایتی ها خیلی واردید خیلی سال هست خواننده تجربه هاتون هستم واقعا افسرده شدم از چاقی گروه اگه دارین معرفی کنید شایدددددد این دفعه بتونم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تنها رژیم کاهش وزن سریع رژیم سوپ کلم هست که اون هم فقط برای یک هفته ست. این رژیمها برای کاهش سایز هستند نه چربی و برای کسانی که مثلا میخوان برن مهمونی چیزی و بیش از یک هفته باشه ضرر داره.
تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون میفهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
خب صبحانه ک تموم شد دقیقا بین صبحانه و ناهار ی میان وعده میخوریم ک بهتره مثلا ی سیب باشه ،یا ی لیوان ...
ی بیسکوییت؟یا منظورتون ی کاملشه؟
من وزن ۵۹ هست قدم ۱۵۶ توده رو حساب کردم ۲۴ شد من ب نسبت پاهام ک لاغرن بالاتنه م چاق تره و یکم شکم دارم
میخام ب وزن ۵۵ برسم ولی من معمولا از صورت خیلی لاغر میشم چیکار کنم؟
یروز در میون ورزش تی آر ایکس میرم
عصرانه، دلم یک گوشهی دنج ،در یک کافه میخواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....