2777
2789
عنوان

ی رژیم سریع تو دوماه بیست کیلو

| مشاهده متن کامل بحث + 321802 بازدید | 1697 پست
وزنم من ۱۰۴ کیلو😢 میخوام لاغر شم تازه قصد کردمه رژیم بگیرم وزنم پایین بیارم پس حتما با مشورت دکترم ...

مهم نیس وزنت چقده اراده کن 

با رژیمی ک نوشتم راحت میای پایین ❤️

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها رژیم کاهش وزن سریع رژیم سوپ کلم هست که اون هم فقط برای یک هفته ست. این رژیمها برای کاهش سایز هستند نه چربی و برای کسانی که مثلا میخوان برن مهمونی چیزی و بیش از یک هفته باشه ضرر داره.

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

@پیتزا_سبزیجات  

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
ممنون عزیزم اگه هستی عکس بذارم ببین چطوره

خیلی خوووبی واقعا میگم 

تغذیو رعایت کن پیاده روی کن همون شکم میره تغذیه رو پروتئینی کن حالا اونم میگم 

خیلی خوووبی واقعا میگم  تغذیو رعایت کن پیاده روی کن همون شکم میره تغذیه رو پروتئینی کن حالا او ...

واقعا خوبم؟

من اونقد با سن م گررررد و خوب بود همه بهم میگفتن جنیفری😅 الان ۳ ساله مریض شدم هیچی از هیکل قبلیم باقی نمونده🙈

من اصلا شکم نداشتم

ممنون ک برام وقت گذاشتی دوست خوبم😘 زحمتت دادم

یه زن همیشه باید امید داشته باشه
خب صبحانه ک تموم شد دقیقا بین صبحانه و ناهار ی میان وعده میخوریم ک بهتره مثلا ی سیب باشه ،یا ی لیوان ...

ی بیسکوییت؟یا منظورتون ی کاملشه؟

من وزن ۵۹ هست قدم ۱۵۶ توده رو حساب کردم ۲۴ شد من ب نسبت پاهام ک لاغرن بالاتنه م چاق تره و یکم شکم دارم

میخام ب وزن ۵۵ برسم ولی من معمولا از صورت خیلی لاغر میشم چیکار کنم؟

یروز در میون ورزش تی آر ایکس میرم

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....
ایگوانا عزیز شاخص توده بدنی من 23.73هست یعنی عادی  اما هم شکم دارمو دور کمرم 104هست هم اینکه خ ...

خیلی خوبه گلم 

شما باید ورزش های شکم و پهلو رو دانلود کنی و سعی کنی انجام بدی 

و ی دوره پروتئین مصرف کنی ینی کربوهیدرات رو خیلی بیاری پایین 

اگ میخوای وزن کم کنی با رژیمی ک دادم با ی ماه گرفتن راحت چن کیلو رو کم میکنی تو ی ماه ♥️

ی بیسکوییت؟یا منظورتون ی کاملشه؟ من وزن ۵۹ هست قدم ۱۵۶ توده رو حساب کردم ۲۴ شد من ب نسبت پاهام ک لا ...

تی ار ایکس میرید ک دگ حرف نداره سریع نتیجه میگیرید 

رژیمی ک دادم خوبه چون اروم میاره پایین ب صورتتون کاری نداره انشالله 

منظورم یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی بود ی دونه بیسکوییت تکی 

واقعا خوبم؟ من اونقد با سن م گررررد و خوب بود همه بهم میگفتن جنیفری😅 الان ۳ ساله مریض شدم هیچی از ...

اره گلم الان هم بااسن برجسته ای داشتی 

قربونت عزیزم ❤️