2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشونم که دست خودش نبوده بی احترامی کرده هول شده بچه اش داشته میوفتاده یه چیزی گفته همش ک نباید خانوما 24 ساعته مراقب بچه باشن یه دستشویی ام نمیتونن راحت برن یعنی

بايد يه بار براي هميشه بهش بفهموني كه حق نداره به خانواده ت توهين كنه چون عادت ميكنه بگو اگه هم توهين كردم به خودت توهين كردم نزار منم مثل خودت بشم 

خداوندا مرا به حال خود رها مكن

عزیزم معلومه اون لحظه کنترله خودتو از دست دادی یهو گفتی خاک بر سرت ولی خب حرف درستی نبوده و شوهرت هم مطمعنن حس تحقیر بهش دست داده که در جواب همچین حرفی زده و اینکه هیچوقت وقتی قهر میکنی بچتو وسیله قرار نده نباید بچه رو میزاشتی میرفتی تو سالن بخوابی ،حالا هم  ناراحتیتو ب همسرت بگو  من اون حرفو چون خیلی هول شدم از دهنم پرید ترسیدم ولی انتظاره همچین حرکتی از تو نداشتم

اصلا اولين بارش بود گفت بابات يا اولين بار بود زدا البته نه محكم صورتما هل داد گفت ميخواي بگيريش چيك ...

بگو خودم با پای خودم نیومدم ک با پای خودمم برم تو آوردی حالام ببر بذار خونه بابام

بهش گفتی خاک برسرت؟😞😞 چه بی ادب

چطور این خانم ب همسرش گفته خاک بر سرش میشه بی ادب البته هم نباید میگفت ولی اون اقا میگه خاک بر سر بابات تازه فیزیکی هم برخورد میکنه مقصر نیس؟یکی من میشه یکی نیم من این بار خانم شروع کننده دوعوا بود اقا کوتاه میومد نمیمرد ک یا از اقاییش کم میشد؟زیاد کوتاه اومدن  ب معنی سازش نیست معانی دیگه هم میده  مثل اینکا تو حق داری ب من خانوادم توهین کنی حق داری دست رو من بلند کنی حق داری هر کاری کنی و من کوتاه بیام... دیگه حیوونا رو هم نمیزنن چ برسه ب زن..ما خانمها خودمون اولین ظلمو در حق خودمون میکنیم 

اصلا اولين بارش بود گفت بابات يا اولين بار بود زدا البته نه محكم صورتما هل داد گفت ميخواي بگيريش چيك ...

یعنی چی برو خونه بابات   عکس العمل نشون بده برا این حرفش وگرنه پررو میشه و هردفعه تا چیزی شد اینو میگم 

بچه بزرگ کردن هزار تا پستیو بلندی داره 

میتونی بری  باهاش حرف بزنی بگی ک من هول شدم اینو گفتم ولی اصلا از تو همچین انتظاری نداشتم بعد دیگه حتما حتما گریه کن و بگو حالا هم باشه میرم خونه بابام دیگه اونوقت میفته به غلط کردم 

البته در صورتی این جواب میده برات ک شوهرت ادم یه دنده ای نباشه 

اول بچتو بخوابون،

اره خوابيد بچه اونم تو سالنه من فقط سكوت كردم اونم مطمئنم پشيمونه خيلي اما من ابدا نميرم باش حرف بزنم غلط كرده هل ميده يا لگد ميزنه البته نه لگد محكما ميخواس نرم جلو بچه را بگيرم