sabajoni مدیر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 1177 عنوان شوهرممم | مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 25 پست اعصابم خوردهههه بچه ها....با شوهرم قهرم اما نمیتونم قهر باشم کلا نمیتونم باکسی قهر باشم ...یهو خندم میگیره وسط دعوا...سریعم میرم حرف میزنمچیکارکنم ک شوهرم پرو نشه و باهاش اشتبم کنم? وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘 1397/09/17 | 01:03 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sabajoni مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 1177 غرور خیلی جاها به درد ما زنا میخوره خواهرم برای خودت ارزش قائل باش نمی گم قهر کن اما یکم غرور ... خب وقتی با یکی قهرم و باهاش تو ب خونم فضای خونخ برام سنگین میشه و اعصابم بهم میریزه وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
dostdashtiam عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 7827 چیکار کنیم? پرو نمیشه حرفات همون موقع که باهم میخندین بزن آرام چون با دعوا بدتر میشه یکی تو میگی یکی اون حل هم نمیشه خدایا پناه میبرم به خودت
عاطفه۷۵ عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2429 من از وقتی حامله شدم تا چیزی پیش میاد مث احمقا میزنم زیر گریه 😑
sabajoni مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 1177 پرو نمیشه حرفات همون موقع که باهم میخندین بزن آرام چون با دعوا بدتر میشه یکی تو میگی یکی اون حل هم ن ... وقتی ارومبم ک کلا همش میگ ببخشید اشتباه کردم و الو بل..ولی وقتی عصبی بشه دیگ از اوناش میشه وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
sabajoni مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 1177 من از وقتی حامله شدم تا چیزی پیش میاد مث احمقا میزنم زیر گریه 😑 من حالا خندم مبگیره وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
6baaaraaan عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 1774 باهم خوبیم بیشتر وقتا فقط دیشب سر ی موضوعی باهم بحثمون شد ک هنوز قهریم اگ مقصری عذرخواهی کن تمام بشه.اگ نیستی الکی ی چیزی بگو سر صحبتو باز کن آشتی کن تموم بشه
sabajoni مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 1177 اگ مقصری عذرخواهی کن تمام بشه.اگ نیستی الکی ی چیزی بگو سر صحبتو باز کن آشتی کن تموم بشه جفتمون مقصریم ...من گفتم بیا شام نیومد دیگ هیچی نگفتم بهش وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
dostdashtiam عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 7827 وقتی ارومبم ک کلا همش میگ ببخشید اشتباه کردم و الو بل..ولی وقتی عصبی بشه دیگ از اوناش میشه اینکه شوهر منه 😛 به نظرم یه جوری قهرکن بیاد منت کشی خدایا پناه میبرم به خودت
sabajoni مدیر استارتر عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 1177 اینکه شوهر منه 😛 به نظرم یه جوری قهرکن بیاد منت کشی همون دبگ سیاست اینو ندارم ک چجوری قهر کنم بیاد منت کشی...همیشه تو قهرا انقد فش میدمو جواب میدم ک دیگ محلمم نمیدخ چ برسه متت کشی وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
_درنا_ عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 14665 خب وقتی با یکی قهرم و باهاش تو ب خونم فضای خونخ برام سنگین میشه و اعصابم بهم میریزه خودت مشغول چیزی کن مثلا من یا آشپزی میکنم یا کیک و شیرینی میپزم یا تلفنی با دوستام میحرفم اینجوری حرصش میگیره سریع میاد سراغم😁😁 🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹